Αντιπαράθεσης συνέχεια ανάμεσα στον Μάριο Σιαμπάνη και την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Ο 21χρονος τερματοφύλακας ζητά οικονομική αποζημίωση από τους «ασπρόμαυρους», ύψους 250.000 ευρώ, για όσα ακολούθησαν μετά από την καταγγελία που έγινε περί φερόμενης προσπάθειας δωροδοκίας του πριν από το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Άρη, για τη 12η αγωνιστική της Super League, στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (13/12). Το αίτημά του έφτασε σήμερα στον «Δικέφαλο» με την επίδοση της σχετικής αγωγής.

Το γεγονός γνωστοποίησε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αναφέροντας:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Όλως τυχαίως, μια μέρα πριν το ΠΑΟΚ- Ολυμπιακός επιλέχθηκε να επιδοθεί η αγωγή του Μάριου Σιαμπάνη εναντίον της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και προσωπικά του Μάκη Γκαγκάτση με δικηγόρο την… Άσπα Σουλούκου (αδερφή της γενικής διευθύντριας του Ολυμπιακού επιβεβαιώνοντας τις θέσεις μας περί συγκοινωνούντων δοχείων) ζητώντας αποζημίωση 250.000€. Προφανώς, το παιδί από κάπου πρέπει να βγάλει τη διαφορά από το συμβόλαιο που άφησε στον ΟΣΦΠ για να ζήσει το όνειρό του με 28.000€ στον πάγκο του Άρη.

Η προσοχή μας είναι στραμμένη στον αυριανό αγώνα, ωστόσο μέχρι το τέλος του μήνα θα βρεθούν προ εκπλήξεως με τις νομικές και νόμιμες ενέργειές μας όσοι νομίζουν ότι το να παίζουν με την αξιοπρέπεια του ΠΑΟΚ είναι μια ανέξοδη επιλογή.

Να μείνουν συντονισμένοι».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης