Τον δανεισμός του Τάσου Μπακασέτα από τον Αστέρα Τρίπολης ανακοίνωσε ο Άρης. Ο 20χρονος επιθετικός ευελπιστεί να πάρει παιχνίδια στα πόδια του και στις δηλώσεις τόνισε ότι ελπίζει να ανταποκριθεί στις προσδοκίες της νέας του ομάδας.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ Άρης ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Τάσου Μπακασέτα από τον Αστέρα Τρίπολης, με τη μορφή εξάμηνου δανεισμού».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Who is who

Ο 20χρονος επιθετικός (γεννήθηκε 28-06-1993) ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής του Αστέρα Τρίπολης, με τη φανέλα του οποίου έχει 32 συμμετοχές. Στο δεύτερο μισό της σεζόν 2010-2011 έπαιξε ως δανεικός στον Θρασύβουλο. Ο Τάσος Μπακασέτας είναι διεθνής και έχει αγωνιστεί 13 φορές με την Εθνική ομάδα Νέων Κ19, πετυχαίνοντας τρία γκολ.

«Ευχαριστώ τους ανθρώπους του Άρη γι’ αυτήν τη μεγάλη ευκαιρία που μου προσφέρουν. Υπόσχομαι ότι θα κάνω ό,τι μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα να ανακάμψει. Αισθάνομαι έτοιμος και είμαι στη διάθεση του προπονητή. Ανυπομονώ να παίξω μπροστά στους φιλάθλους του Άρη και ελπίζω να ανταποκριθώ στις προσδοκίες τους», δήλωσε ο Τάσος Μπακασέτας, μετά την υπογραφή του συμβολαίου του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης