Παίκτης του Άρη είναι και επίσημα ο Σιντί Σανιά, ο οποίος πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις. Τον 24χρονο Σενεγαλέζο μέσο, που βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης, ανακοίνωσε η διοίκηση της ομάδας.

Ο ξένος παίκτης, μετά τη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Παναγιώτη Στεφανίδη, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για 1+1 χρόνια με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Σίντι Σανιά, ο οποίος το απόγευμα θα κάνει την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα της Θεσσαλονίκης, γεννήθηκε στις 02/04/1990 στο Ντακάρ της Σενεγάλης, έχει ύψος 1,82 και βάρος 76 κιλά.

Την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε στην Α΄ κατηγορία της Νορβηγίας με τη φανέλα της Σόγκνταλ (28 συμμετοχές και 3 γκολ). Ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της γαλλικής Σεντ Ετιέν και έφτασε μέχρι την πρώτη ομάδα.

«Είμαι χαρούμενος που θα συνεχίσω την καριέρα μου στον Άρη. Ευχαριστώ τους ανθρώπους της ομάδας για την εμπιστοσύνη τους. Θα κάνω τα πάντα για να τους δικαιώσω με την απόδοσή μου μέσα στο γήπεδο και να κερδίσουμε όλοι μαζί την άνοδο στη Superleague» δήλωσε μετά την υπογραφή της συνεργασίας του με τον Άρη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης