Στον Άρη αναζητούν τον διάδοχο του Γιάννη Χατζηνικολάου στον πάγκο της ομάδας, κάτι που αναμένεται να γίνει τα επόμενα 24ωρα. Μάλιστα, με ανακοίνωσή τους οι άνθρωποι των «κίτρινων» καλούν τον κόσμο να μην παρασύρεται σε λανθασμένα συμπεράσματα από «αμφιβόλου προέλευσης και σκοπιμότητας» πληροφορίες.

Αναλυτικά: «Με την απαιτούμενη αίσθηση ευθύνης και την αναγκαία μεθοδικότητα η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης θα επιλέξει τον αντικαταστάτη του Γιάννη Χατζηνικολάου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η διοίκηση θα ολοκληρώσει άμεσα τις συζητήσεις της με τους υποψήφιους προπονητές και θα πάρει την οριστική της απόφαση. Μόλις συμβεί αυτό, θα ενημερώσει τον κόσμο της ομάδας μας αναλυτικά για όλους τους χειρισμούς που έχει κάνει στο θέμα της πρόσληψης του νέου προπονητή.

Μέχρι τότε τα μυθεύματα και η παραφιλολογία με θέμα τον Άρη και τις κινήσεις της διοίκησης μπορούν να αναπτύσσονται ελεύθερα, καθώς δεν κοστίζουν τίποτε σ’ αυτούς που τα διακινούν. Απλώς οι υγιώς σκεπτόμενοι φίλαθλοι του Άρη δεν θα πρέπει να παρασύρονται σε λανθασμένα συμπεράσματα από αμφιβόλου προέλευσης και σκοπιμότητας πληροφορίες.

Η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης υποσχέθηκε ειλικρίνεια και διαφάνεια και αυτές τις δύο αρχές της δεν θα τις παραβεί για κανέναν λόγο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Γιώργος Περράκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης