Σε ένα παιχνίδι με επτά γκολ ο Λεβαδειακός επικράτησε 4-3 του Άρη. Η ομάδα του Σούλη Παπαδόπουλου προηγήθηκε 2-0 με γκολ του Μπακασέτα στο 30’ και το 48’, οι γηπεδούχοι μείωσαν με τον Κώτσιο στο 64’, ενώ το 3-1 πέτυχε στο 82’ ο Μανιάς, ενώ ο Άρης από το 77’ αγωνιζόταν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Μπουγαΐδη. Η αντεπίθεση των Βοιωτών ξεκίνησε στο 84’ με τον Ιντζίδη, στο 86’ ο Κώτσιος ισοφάρισε σε 3-3 και στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Τόνι Βαρέλα έκανε την ολική ανατροπή.

Πατήστε εδώ και δείτε τα γκολ του αγώνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Λεβαδειακός ανέλαβε από την αρχή του αγώνα την πρωτοβουλία του αγώνα και στο 19’ απείλησε με τον Κονέ. Η μεγαλύτερη χάθηκε στο 22′, όταν ο Γουναρίδης απόκρουσε επικίνδυνο σουτ του Κονέ, ενώ ο Άρης στην πρώτη του ουσιαστικά ευκαιρία άνοιξε το σκορ.

Ο Μπουγαΐδης πάσαρε στον Μπακασέτα, ο οποίος με δυνατό σουτ από πλάγια θέση έκανε το 1-0! Στο δεύτερο μέρος ο Λεβαδειακός άγγιξε την ισοφάριση με τον Καπό, αλλά ο Άρης σκόραρε για δεύτερη φορά. Ο Μπακασέτας σκόραρε ξανά, όμως στο 64’ ο Κώτσιος με κεφαλιά ύστερα από σέντρα του Καπό μείωσε σε 2-1.

Στο 77’ ο Μπουγαΐδης άφησε την ομάδα του με δέκα παίκτες, καθώς αποβλήθηκε, όμως στο 82’ ο Μανιάς συνδυάστηκε με τον Καμινιώτη και έφερε τον Άρη στο 3-1.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από εκεί και πέρα ο Λεβαδειακός κυριάρχησε και ο Άρης κατέρρευσε. Στο 84′ ο Ιντζίδης μείωσε με κεφαλιά μετά από κόρνερ, ενώ σε παρόμοια φάση ο Κώτσιος στο 87′ ισοφάρισε. Τα τελευταία λεπτά ήταν δραματικά και τελικά οι γηπεδούχοι πανηγύρισαν μεγάλη νίκη χάρη σε γκολ του Βαρέλα στο 95′!

Λεβαδειακός (Νίκος Καραγεωργίου): Πρζιρόφσκι, Μουλόπουλος, Κώτσιος, Λυκογιάννης, Χαραλάμπους, Πετράτσι (80′ Βαρέλα), Κονέ, Γεωργίου (80′ Γιάντσης), Ορτέγκα, Μάρτινς (74′ Ιντζίδης), Καπό.

Άρης (Σούλης Παπαδόπουλος): Γουναρίδης, Βλάχος, Γιαννίτσης, Μπουγαϊδης, Τσουμάνης, Καμινιώτης, Οικονομόπουλος, Σουνάς (69′ Ηρακλής), Μανιάς, Μπακασέτας (80′ Κύργιας), Αγκάνθο (46′ Τάτος).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης