Μετά τον Μάριο Σιαμπάνη, η ΠΑΕ Άρης προχώρησε στην ανακοίνωση και του Ζαντέ Σίλβα! Ο 23χρονος – διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες της Πορτογαλίας – επιθετικός μετακομίζει στους Θεσσαλονικείς με τη μορφή δανεισμού από τη Γουέστ Χαμ για τη σεζόν 2020/21.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης, «το νέο μας μεταγραφικό απόκτημα (γεννημένος στις 16 Μαρτίου του 1997) έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στη Sporting CP, από την οποία στη συνέχεια μεταπήδησε στην Vitoria Guimaraes SC. Η West Ham τον έκανε δικό της καταβάλλοντας το ποσό των 1,5 εκατομμυρίων ευρώ στην Vitoria. Με την West Ham πραγματοποίησε δύο (2) επίσημες εμφανίσεις, ενώ στο πρωτάθλημα της U23 μετράει 13 παιχνίδια και 10 γκολ. Είναι διεθνής με όλες τις αναπτυξιακές ομάδες της Πορτογαλίας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ζαντέ Σίλβα θα είναι μια ακόμη λύση στα χέρια του Άκη Μάντζιου για την επιθετική γραμμή του Άρη καθώς μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις. Τόσο στις πτέρυγες όσο και στην κορυφή. Μάλιστα, η συμφωνία με τη Γουέστ Χαμ προβλέπει οψιόν αγοράς του ποδοσφαιριστή από τον Άρη το καλοκαίρι του 2021.

Μετά τους Σιαμπάνη και Σίλβα, σειρά για τον Άρη θα πάρει ο Γιοάν Μπεναλουάν!  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης