Ισόπαλη δίχως τέρματα ολοκληρώθηκε η φιλική αναμέτρηση ανάμεσα στον Άρη και τον ΝΠΣ Βόλος, που διεξήχθη το Σάββατο στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Στην πρόβα τζενεράλε των δύο ομάδων ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Super League, η ομάδα του Μίχαελ Ένινγκ προβλημάτισε, ενώ αυτή του Άνχελ Λόπεθ – που πριν λίγες ημέρες αντικατέστησε τον Σάκη Τσιώλη – άφησε υποσχέσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μοιρασμένο το πρώτο ημίχρονο, με τους Βολιώτες να κλείνουν καλά τους διαδρόμους προς την εστία του Θανάση Γκαραβέλη. Με εξαίρεση ένα σουτ του Τζέιμς Τζέγκο στο 9′ που πέρασε δίπλα από το δοκάρι του τερματοφύλακα του Βόλου, ο Άρης δεν μπόρεσε να απειλήσει.

Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι έχασαν την καλύτερη ευκαιρία του πρώτου μέρους. Στο 42′, έπειτα από κακή απομάκρυνση του Εμάνουελ Σάκιτς, ο Ζεάν Μπαριέντος βρέθηκε απέναντι από τον Χουλιάν Κουέστα όμως απέτυχε να νικήσει τον Ισπανό τερματοφύλακα – θα μπορούσε ο Ουρουγουανός να κάνει καλύτερη επιλογή έχοντας ελεύθερους συμπαίκτες δίπλα του!

Παρόμοιο σκηνικό και στο ξεκίνημα του δεύτερου 45λεπτου. Σε δύο περιπτώσεις, ο Χουάν Χοσέ Περέα δεν τελείωσε σωστά τη φάση ευρισκόμενος εντός περιοχής και σε μια δεν πρόλαβε στο… τσακ την μπάλα ενώ στην αντίπαλη εστία ο Μπόρις Κλάιμαν σταμάτησε διαδοχικά τα σουτ των Λούκας Σάσα (60′), Μπρούνο Γκάμα (61′) και Γιάννη Φετφατζίδη (69′).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ένα σουτ του Γιάννη Κιάκου στο 86′ που πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Κουέστα και η επέμβαση του Ισπανού τερματοφύλακα προ του Σιμόν Λούντεβαλ στις καθυστερήσεις, ήταν οι τελευταίες αξιόλογες φάσεις της αναμέτρησης.

Διαιτητής: Φώτης Πολυχρόνους, Βοηθοί: Νικόλαος Τυριακίδης-Αναστάσιος Φράγιος, Τέταρτος: Αθανάσιος Μπούτσικος.

ΆΡΗΣ (Μίχαελ Ένινγκ): Κουέστα, Σάκιτς (76′ Μαρμαρίδης), Σενγκέργκης, Ρόουζ, Ντάτκοβιτς, Ματίγια, Τζέγκο, Σάσα, Γκάμα 76′ Μπερόγλιο), Φετφατζίδης (80′ Μάνος), Λόπεθ (63′ Μαντσίνι).

ΝΠΣ ΒΌΛΟΣ (Άνχελ Λόπεθ): Γκαραβέλη (46′ Κλέιμαν), Τέκιο (67′ Κρητικός), Σάντσεζ (67′ Ντεντάκης), Κολόμπο, Φεράρι, Τοσκάνης (46′ Λούντεβαλ), Ριένστρα (67′ Δημόπουλος), Μπαριέντος, Περέα (67′ Γέντρισεκ), Μπάρτολο (67′ Κιάκος), Δουβίκας.

***Χωρίς τον Κριστιάν Γκανέα παρατάχθηκε ο Άρης στο φιλικό με τον Βόλο. Ο Ρουμάνος αμυντικός έμεινε εκτός αποστολής λόγω στομαχικών διαταραχών.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης