Άσχημα μαντάτα έφτασαν από την Παγκόσμια Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (FIFA) στην αντίστοιχη Ελληνική (ΕΠΟ) για λογαριασμό του Άρη. Σύμφωνα με έγγραφα που βρίσκονται ήδη στα γραφεία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, υπάρχουν οφειλές της ΠΑΕ Άρης προς πρώην ποδοσφαιριστές της, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει δυνατότητα πραγματοποίησης μεταγραφών από το σύλλογο της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΠΟ, η FIFA έχει στείλει έγγραφο που αφορά οφειλόμενα στους Κριστιάν Πορτίγια, Ντιόγκο Σιστόν, Χαβιέ Ούμπιδες, καθώς και τον μάνατζερ του τελευταίου. Οφειλές που, μαζί με τα πρόστιμα και τις προσαυξήσεις φτάνουν στο ένα εκατομμύριο ευρώ! Βάσει αυτών των οφειλών, η FIFA επέβαλε τιμωρία στους «κίτρινους» με οριστική απαγόρευση μεταγραφών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπενθυμίζεται πως ο Άρης έχει ήδη αποκτήσει στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου τον Φιορίν Ντουρμισάι, ο οποίος μάλιστα αγωνίστηκε (ως αλλαγή) στα παιχνίδια απέναντι σε ΠΑΟΚ (Super League) και Ξάνθη (Κύπελλο Ελλάδας), ωστόσο έμεινε εκτός αποστολής στο πρόσφατο ματς με τη Λάρισα (Super League). Οι Θεσσαλονικείς θεωρούν πως δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας για τιμωρία τους στα δυο παραπάνω παιχνίδια, καθώς η ΕΠΟ εξέδωσε κανονικά το δελτίο του Ντουρμισάι. Αποτελεί, ωστόσο, ερωτηματικό για το αν θα γίνει ανάκληση του δελτίου του διεθνή Έλληνα επιθετικού, όπως ζητήθηκε ή αν θα του δοθεί τελικά η δυνατότητα να αγωνιστεί στα προσεχή παιχνίδια του Άρη.

Από την πλευρά του Άρη εκφράζεται η αισιοδοξία πως το όλο θέμα θα λήξει σύντομα και μάλιστα θετικά, καθώς τα χρέη αφορούν στην παλιά ΠΑΕ και όχι στην καινούρια. Επιπλέον, ανάλογες περιπτώσεις – με χρέη παλαιών ΠΑΕ προς ποδοσφαιριστές – είχαν υπάρξει και στο (πρόσφατο) παρελθόν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης