Από το αεροδρόμιο στο γήπεδο πήγαν οι ποδοσφαιριστές του Άρη. Η προπόνηση της Κυριακής (21/6) έγινε στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, με τους παίκτες του Μίχαελ Ένινγκ να στρέφουν πλέον το ενδιαφέρον τους στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με αντίπαλο την ΑΕΚ (Τετάρτη 24/6, 19:00 – “Κλεάνθης Βικελίδης”).

Όσοι αγωνίστηκαν στον αγώνα πρωταθλήματος με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (2-2) έκαναν αποθεραπεία και αποκατάσταση, ενώ οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά (αγωνιστικά παιχνίδια σε μικρό χώρο). Αναφορικά με τους παίκτες που αποχώρησαν με πρόβλημα από την αναμέτρηση του Σαββάτου, η κατάσταση θα ξεκαθαρίσει εντός των επόμενων ωρών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τον Λίντσεϊ Ρόουζ είναι ευχάριστα τα μηνύματα, καθώς οι ενοχλήσεις υποχώρησαν. Πιο σοβαρή μοιάζει η ζημιά στο αριστερό πόδι του Φραν Βέλεθ, με τις εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για θλάση στον οπίσθιο μηριαίο. Περισσότερα θα δείξουν οι εξετάσεις στις οποίες θα υποβληθεί ο Ισπανός το βράδυ. Στο 50-50% είναι οι πιθανότητες για τον Ούγκο Σόουζα να προλάβει τη ρεβάνς με την Ένωση, ωστόσο και για τον Πορτογάλο ασφαλέστερα συμπεράσματα θα βγουν αύριο.

Τη, Δευτέρα (22/6), το πρόγραμμα περιλαμβάνει πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης