Άπαντες στον Άρη έχουν αφήσει πίσω τους το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, έχοντας στρέψει την προσοχή τους στον επόμενο αγώνα πρωταθλήματος, αυτόν κόντρα στην Ξάνθη, που θα διεξαχθεί την Πέμπτη (23/1, 19:30) στο «Κλεάνθης Βικελίδης», για την -εμβόλιμη- 20η αγωνιστική της Super League.

Ο Μίχαελ Ένινγκ τη Δευτέρα είδε με ικανοποίηση τους Μπρούνο Γκάμα και Μάρτιν Τόνσο να συμμετέχουν στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου και να θέτουν υποψηφιότητα για να επιστρέψουν -τουλάχιστον- στην αποστολή για την αναμέτρηση με την ακριτική ομάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Πορτογάλος εξτρέμ εξέτισε, παράλληλα, την τιμωρία του, όπως ακριβώς συνέβη και με τον Λούκας Σάσα. Ο Χουλιάν Κουέστα, ο οποίος επίσης δεν ταξίδεψε στον Πειραιά, συνέχισε να ανεβάζει ρυθμό και τις προσεχείς ημέρες θα φανεί το κατά πόσο θα είναι έτοιμος για το παιχνίδι με την Ξάνθη.

Την Τρίτη (21/1), το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του Άρη περιλαμβάνει απογευματινή προπόνηση στο Δασυγένειο.

Στη διάρκεια της ημέρας παράλληλα, θα υποβληθεί σε μαγνητική ο Μπράουν Ιντέγε, ώστε να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του τραυματισμού του (έγινε αναγκαστική αλλαγή λίγο πριν το τέλος του κυριακάτικου αγώνα με πρόβλημα στην αριστερή γάμπα).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ένινγκ θα πρέπει, ακόμη, να αποφασίσει σε ποιο παιχνίδι θα στερηθεί των υπηρεσιών του Μιχάλι Κόρχουτ.

Ο Ούγγρος πλάγιος μπακ συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες και θα χάσει ένα από τα τέσσερα επόμενα παιχνίδια της ομάδας του (με Ξάνθη εντός, με Παναιτωλικό εκτός, με Πανιώνιο εντός και με Αστέρα Τρίπολης εκτός).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης