Απογευματινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου περιελάμβανε το σημερινό (13/5) πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του Άρη.

Οι Θεσσαλονικείς ξεκίνησαν τη μίνι προετοιμασία ενόψει της αναμέτρησης με την ΑΕΚ (Κυριακή 16/05, 19:30 – Ολυμπιακό Στάδιο), στο πλαίσιο της 10ης – και τελευταίας – αγωνιστικής των πλέι οφ του πρωταθλήματος της Super League.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο εν λόγω παιχνίδι ο Άρης θα παίξει για… δύο αποτελέσματα καθώς στη «μάχη» της τρίτης θέσης έχει έναν βαθμό παραπάνω από τον «Δικέφαλο».

Ο Άκης Μάντζιος είδε τους Κώστα Μήτρογλου (το προηγούμενο 48ώρο ταλαιπωρήθηκε από στομαχικές διαταραχές), Νικόλα Ιωάννου (ενοχλήσεις στο γόνατο) και Έργκις Κάτσε (αδιαθεσία) να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα.

Επιπλέον, όσοι αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό (0-0) έκαναν αποθεραπεία, ενώ για τους υπόλοιπους το πρόγραμμα περιελάμβανε ενεργοποίηση, rondo game και παιχνίδι κατοχής μπάλας σε μικρούς χώρους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για την Παρασκευή, υπάρχει προγραμματισμένη και πάλι απογευματινή προπόνηση στο «Δασυγένειο».

Εν τω μεταξύ ο Φακούντο Μπερτόλιο ψηφίστηκε κορυφαίος παίκτης του πρωταθλήματος της Super League για τον μήνα Μάρτιο και βραβεύτηκε από τη διοργανώτρια αρχή, ευχαριστώντας τον κόσμο που τον τίμησε με την ψήφο του.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης