Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν και σήμερα (11/01) οι ποδοσφαιριστές του Άρη, συνεχίζοντας την προετοιμασία τους ενόψει της αναμέτρησης κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης (Σάββατο 15/1, 19:30 – «Γεώργιος Καμάρας»), στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Όλα δείχνουν πως ο Άκης Μάντζιος, για το παιχνίδι κόντρα στην «Ελαφρά Ταξιαρχία», δεν θα έχει τον Χουάν Ιτούρμπε, καθώς ο Παραγουανός εξτρέμ έκανε και σήμερα θεραπεία και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Ο 52χρονος Έλληνας τεχνικός, όμως, απέκτησε ακόμα έναν… πονοκέφαλο για τις προσεχείς αγωνιστικές υποχρεώσεις του Άρη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κι αυτό καθώς ο Τζέιμς Τζέγκο κλήθηκε από τον ομοσπονδιακό τεχνικό της Αυστραλίας για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Η Αυστραλία κοντράρεται στις 27 Ιανουαρίου με το Βιετνάμ και στις 2 Φεβρουαρίου με το Ομάν.

Κάτι που σημαίνει πως ο 29χρονος μέσος θα απουσιάσει από τις αναμετρήσεις απέναντι στον Παναιτωλικό (29/1), την ΑΕΚ (2/2) και τον Βόλο (5/2) για τη Super League αλλά και τον επαναληπτικό του Κυπέλλου με αντίπαλο τη Λαμία (25-27/1).

Την Τετάρτη (12/01), οι «κίτρινοι» θα προπονηθούν το πρωί στο «Δασυγένειο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης