Πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου περιλάμβανε το πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του Άρη, στο ξεκίνημα ουσιαστικά της προετοιμασίας εν όψει της αναμέτρησης του Σαββάτου με την ΑΕΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο (20/06, 21:30), στο πλαίσιο της 3ης Αγωνιστικής των Play Off του πρωταθλήματος της Super League.

Στη προπόνηση, που ήταν επανένταξης με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει ασκήσεις ευκινησίας και συναρμογής, καθώς και παιχνίδια κατοχής, δεν συμμετείχε ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος που αποχώρησε με ενοχλήσεις στο δικέφαλο. Την Τετάρτη (17/6), το πρόγραμμα περιλαμβάνει και πάλι πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο» για τους παίκτες του Μίχαελ Ένινγκ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εν τω μεταξύ, ο Άγγελος Χαριστέας ξεκίνησε το νέο κύκλο επαφών με ποδοσφαιριστές των οποίων τα συμβόλαια ολοκληρώνονται στο φινάλε της τρέχουσας σεζόν. Ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος επικοινώνησε με τους εκπροσώπους των Χαβιέ Ματίγια και Μπρούνο Γκάμα καταθέτοντας νέες, βελτιωμένες προτάσεις. Θα ακολουθήσουν επαφές με τις εκπροσώπους των Χουλιάν Κουέστα, Μιχάλι Κόρχουτ και Ντάνιελ Λάρσον. Για τον τελευταίο, πάντως, πρόταση φέρεται να έχει καταθέσει και ο Απόλλωνας Λεμεσού, σύμφωνα με κυπριακά δημοσιεύματα.  

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης