Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν το πρωί (Δευτέρα 5/9) οι ποδοσφαιριστές του Άρη, μια ημέρα μετά το επεισοδιακό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ που ολοκληρώθηκε ισόπαλο δίχως τέρματα.

Όσοι αγωνίστηκαν έκαναν πρόγραμμα αποθεραπείας ενώ οι υπόλοιποι ασκήσεις φυσικής κατάστασης, παιχνίδια σε μικρούς χώρους και τελειώματα φάσεων. Στα θετικά για τον Απόστολο Τερζή, η συμμετοχή του Μόουζες Οντουμπάτζιο στο πρόγραμμα. Την, Τρίτη, οι «κίτρινοι» θα έχουν ρεπό ενώ στις προπονήσεις θα επιστρέψουν το πρωί της Τετάρτης στο «Δασυγένειο», οπότε και θα ξεκινήσει η προετοιμασία ενόψει του παιχνιδιού της ερχόμενης Κυριακής στην Τρίπολη με τον τοπικό Αστέρα (11/09, 21:30), στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναμέτρηση στην οποία παραμένει ακόμα άγνωστο αν θα κοουτσάρει την ομάδα ο Τερζής ή αν θα έχει έρθει νέος προπονητής. Οι συζητήσεις με τον Χούλιο Βελάσκεθ φαίνεται να έχουν «παγώσει», όπως είχε συμβεί και με τον Ραούλ Κανέδα, ενώ είναι σε εξέλιξη οι διαπραγματεύσεις με τους Έντουιν Ροντρίγκεζ και Πίτερ Ετεμπό για την ενίσχυση ενόψει της συνέχειας.  

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης