Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν τη Δευτέρα (28/12) οι ποδοσφαιριστές του Άρη, αρχίζοντας ουσιαστικά την προετοιμασία εν όψει της αναμέτρησης της επόμενης Δευτέρας με τη Λαμία στο «Αθανάσιος Διάκος» (04/01, 19:30), στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής (πρεμιέρα β΄ γύρου) του πρωταθλήματος της Super League.

Το πρόγραμμα, στο οποίο ανέβηκαν οι ρυθμοί, περιελάμβανε ενεργοποίηση, λειτουργική δύναμη στο γυμναστήριο, αερόβια παιχνίδια κατοχής μπάλας και τρέξιμο διαλειμματικής μορφής. Ο Άκης Μάντζιος είχε τέσσερις συνολικά απόντες. Τον Εργκις Κάτσε που συμμετείχε σε κομμάτι της προπόνησης συνεχίζοντας την αποθεραπεία από τη θλάση, τον Τζέιμς Τζέγκο που συνέχισε με ατομικό πρόγραμμα, αλλά και τους Ματέο Γκαρσία, Λούκας Σάσα. Ο Αργεντινός εξτρέμ αναμένεται το βράδυ στη Θεσσαλονίκη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θα απολογηθεί στη διοίκηση για την αδικαιολόγητη διήμερη απουσία του και, εκτός απροόπτου, θα του επιβληθεί πρόστιμο. Ο Βραζιλιάνος μέσος έχει εξασφαλίσει επιπλέον άδεια και θα επιστρέψει στην Ελλάδα την Πέμπτη. Την, Τρίτη, οι ποδοσφαιριστές του Άρη θα προπονηθούν το πρωί στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης