Δυο νέους μεταγραφικούς στόχους αναμένει σήμερα και αύριο ο Άρης για την ένταξη τους στο ρόστερ της ομάδας εν όψει της συνέχειας του πρωταθλήματος. Ο λόγος για τον Γάλλο με καταγωγή από την Μαυριτανία, Λίντσει Ρος και για τον Σουηδό Ντανιέλ Λάρσον.
Ο Γαλλομαυριτανός ποδοσφαιριστής που ξεκίνησε το ταξίδι του για την Θεσσαλονίκη, και αναμένεται σήμερα το βράδυ ανέβασε μία φωτογραφία στα social media μέσα από αεροπλάνο, προαναγγέλλοντας το ταξίδι του για την Θεσσαλονίκη.
Ο Γάλλος στόπερ αναμένεται να ανακοινωθεί από την ΠΑΕ με δανεισμό του από τη Λοριάν μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι και σύμφωνα με πληροφορίες προερχόμενες από την ΠΑΕ της Θεσσαλονίκης έχει συμφωνήσει σε όλα με την διοίκηση της ομάδας. Ο δεύτερος παίκτης που αναμένεται είναι ο Σουηδός Ντάνιελ Λάρσον, που εξασφάλισε την ελευθερία του από την τουρκική Ακχισάρ και πλέον είναι έτοιμος να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο με τον Αρη. Αύριο αναμένεται να είναι στην Θεσσαλονίκη προκειμένου να τελειώσει η μεταγραφή του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης