Με δύο γκολ του Μάρτιν Τόνσο, ο Άρης επικράτησε το Σάββατο με 2-0 του Αγροτικού Αστέρα σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο «Δημήτρης Κοντικάκης».

Οι «κίτρινοι» αγωνίστηκαν με μαύρα περιβραχιόνια, σε ένδειξη πένθους για φίλο της ομάδας που έφυγε από τη ζωή ενώ πριν την έναρξη του αγώνα κρατήθηκε και ενός λεπτού σιγή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Σάββας Παντελίδης θέλησε να τεστάρει την ετοιμότητα παικτών που δεν είχαν πάρει ιδιαίτερο χρόνο συμμετοχής μέχρι στιγμής και, κυρίως, να δώσει την ευκαιρία στον Μπρούνο Γκάμα να βρει ρυθμό, καθώς επέστρεψε από οκτάμηνο τραυματισμό.

Ο Έμαν ήταν κάτω από τα δοκάρια, Τσαγκαλίδης και Σόουζα τα στόπερ, δεξιά ο Κωνσταντινίδης και αριστερά ο Μπαγκαλιάνης. Οι Μπάσα, Ντουάρτε και Μαρτίνες ήταν η τριάδα στο κέντρο, με τον Τόνσο δεξιά, τον Γκάμα αριστερά και τον Γιουνές στην κορυφή της επίθεσης.

Οι «κίτρινοι» άνοιξαν μόλις στο 2′ το σκορ, με κεφαλιά του Τόνσο έπειτα από σέντρα του Κωνσταντινίδη, ενώ στο 13′ ο Γιουνές είδε την προσπάθειά του να σταματάει στο δοκάρι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μια προσπάθεια του Τόνσο και δυο σουτ του Γκάμα, ήταν ό,τι καλύτερο είχε να επιδείξει το παιχνίδι ως το τέλος του πρώτου μέρους. το δεύτερο ξεκίνησε με… ρεσιτάλ χαμένων ευκαιριών από τον Γιουνές, μέχρι να φτάσουμε στο 81′ και να κάνει το 0-2 ο Τόνσο με πέναλτι που κέρδισε ο Σόουζα.

ΑΡΗΣ (Σάββας Παντελίδης): Έμαν (82′ Τσιλιγγίρης), Τσαγκαλίδης, Κωνσταντίνιδης (75′ Κατσουλίδης), Σόουζα (86′ Σεγκέρτζης), Μπαγκαλιάννης, Μπάσα (60′ Μπακούτσης), Ντουάρτε (77′ Μαρμαρίδης), Μαρτίνες (60′ Κριμιζάς), Γκάμα (82′ Καλαϊτζής), Τόνσο (82′ Μπαλικτσής), Γιουνές

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι παίκτες του Άρη θα έχουν ρεπό Κυριακή και Δευτέρα.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης