Το κοινωνικό του πρόσωπο ανέδειξε για ακόμη μία φορά εφέτος ο Άρης, ο οποίος αντιμετώπισε στο «Κλεάνθης Βικελίδης» τη «Μικτή Αγάπης», με το μεγαλύτερο μερίδιο των εσόδων της αναμέτρησης να διατίθεται στον Σύλλογο Συνδρόμου Down Ελλάδας.

Η «Μικτή Αγάπης» προηγήθηκε στο 20′, με το πλασέ του Σαλπιγγίδη να κοντράρει στον Σαμαρόπουλο και να καταλήγει στα δίχτυα του Σιδεράκη. Στο 30′ ο Βέλλιος πέτυχε το 0-2 και ο ίδιος στο 38′ το 0-3.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο 42′ ο Τάτος με πλασέ μείωσε σε 1-3 και στο 56′ ο Ναζλίδης με πλασέ έκανε το 1-4 και στο 69΄ο Καπνίδης το 2-4. Ο Περόνε στο 75’΄σημείωσε το 2-5 και στο 77′ ο Ιντζίδης το 3-5.

Δύο λεπτά αργότερα η πανδαισία των τερμάτων συνεχίστηκε με πέναλτι του Καπνίδη για το 4-5, με το σκορ αυτό να είναι τελικό για μια αναμέτρηση που είχε ιδιαίτερο χαρακτήρα και πολύ σημαντική κοινωνική διάσταση.

Οι φίλαθλοι χειροκρότησαν τους ποδοσφαιριστές που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση και μεταξύ αυτών και ο τέως διεθνής ρέφερι Τάσος Κάκος, ο οποίος αγωνίστηκε σαν ποδοσφαιριστής για μικρό διάστημα της επανάληψης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Άρης: Σιδεράκης, Βουτσιάς, Σαμαράς, Μαζουλουξής, Σαμαρόπουλος, Ρόβας, Πόι, Κωνσταντινίδης, Κυβελίδης, Τάτος, Ντούνης. Αγωνίστηκαν ακόμα και οι Καλογέρης, Ιντζίδης, Τσουμάνης, Ν΄Λουντούλου, Καπνίδης, Κόκε και Καζναφέρης.

«Μικτή Αγάπης»: Στρατηλάτης, Σιόντης, Ζαραδούκας, Λαζαρίδης, Αναστασιάδης, Μπατιόν, Ούμπιντες, Σαλπιγγίδης, Αναστόπουλος (28΄Μπρίτο), Χαβίτο, Βέλλιος. Αγωνίστηκαν ακόμα και οι Ρομάνο, Περόνε, Αναστασόπουλος, Σίτσας, Άρτσε, Ναζλίδης, Ροτζέριο.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης