Μετά το διήμερο ρεπό, οι ποδοσφαιριστές του Άρη επέστρεψαν στις προπονήσεις, αρχίζοντας ουσιαστικά την προετοιμασία για το παιχνίδι της 10ης αγωνιστικής απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης (Κυριακή 10 Νοεμβρίου, 15:00 – «Κλεάνθης Βικελίδης»).

Στην απογευματινή προπόνηση, που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, το παρών έδωσε και ο διευθυντής του αθλητικού τμήματος, Άγγελος Χαριστέας. Ο πρώην διεθνής επιθετικός, αφού τόνισε πως πρέπει όλοι οι παίκτες να έχουν νοοτροπία νικητή από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό, έδωσε το σύνθημα για τον αγώνα της Κυριακής: «Πρέπει να δουλέψουμε καλά αυτή τη βδομάδα και με τον Αστέρα να αποζημιώσουμε τους φιλάθλους μας με μια καλή εμφάνιση και μια νίκη».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο ίδιο μήκος κύματος και η ομιλία του Μίχαελ Ένινγκ προς τους παίκτες του. Ο Γερμανός τεχνικός, αφενός έδωσε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του για την αντίδραση που έβγαλαν μετά το γκολ που δέχθηκαν από τον Πανιώνιο, επεσήμανε για τη συνέχεια των αγωνιστικών υποχρεώσεων: «Πρέπει σε όλα τα ματς από την αρχή να μπαίνουμε με το ίδιο πνεύμα για να παίρνουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε. Είμαι τρεις εβδομάδες εδώ. Να περάσει και ο αγώνας της Κυριακής με το καλό και στη διακοπή θα κάνουμε τον απολογισμό μας. Θα έχω κι εγώ μια ασφαλέστερη εικόνα».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης