Την Τετάρτη (25/3) συμπληρώνονται 106 χρόνια από την ίδρυση του Άρη. Ωστόσο, φέτος οι «κίτρινοι» θα γιορτάσουν με πολύ διαφορετικό τρόπο τα γενέθλιά τους λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Η λύση που φαίνεται να προκρίνεται μέχρι στιγμής, ελέω και της απαγόρευσης κυκλοφορίας, είναι ανήμερα των γενεθλίων, στις 19:14 (σ.σ. έτος ίδρυσης του Άρη), οι φίλοι της ομάδας να βγουν στα μπαλκόνια τους και να τραγουδήσουν τον ύμνο της ομάδας! Σκέψη με την οποία φαίνεται να συμφωνούν οι Χουλιάν Κουέστα, Μιχάι Κόρχουτ και Απόστολος Τσιλιγγίρης τουλάχιστον βάσει των αναρτήσεών τους στα Social Media.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εν τω μεταξύ, οι κατ’ οίκον προπονήσεις συνεχίζονται και ο Μπρούνο Γκάμα είναι και αυτός στο γκρουπ των ποδοσφαιριστών που εκτελεί το ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης.

Οι παίκτες του Μίχαελ Ένινγκ ήταν προγραμματισμένο να επιστρέψουν σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων στις 27 Μαρτίου, ωστόσο με τα νέα μέτρα κάτι τέτοιο μετατίθεται – τουλάχιστον – ως τις 6 Απριλίου.

Η αναστολή, δε, των πρωταθλημάτων έχει βάλει «πάγο και στον όποιο σχεδιασμό ενόψει της επόμενης σεζόν, με τους Θοδωρή Καρυπίδη και Άγγελο Χαριστέα να τηρούν στάση αναμονής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης