Άρης: «Η υπόθεση του Σιστόν αφορά την παλιά ΠΑΕ, δεν μας αγγίζει»

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 10 Ιανουαρίου 2020, 18:33
Άρης: «Η υπόθεση του Σιστόν αφορά την παλιά ΠΑΕ, δεν μας αγγίζει»

Ανακοίνωση, μέσω της οποίας καθησυχάζει τους φιλάθλους της αναφορικά με την υπόθεση του Σιστόν, εξέδωσε η ΠΑΕ Άρης, τονίζοντας ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας για την περίπτωση του πρώην παίκτη της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο κόσμος του ΑΡΗ εδώ και χρόνια πλέον έχει μάθει να «φιλτράρει» καλά ότι ακούγεται και γράφεται και προπάντων από πού προέρχεται η ενημέρωσή του…

Έτσι, λοιπόν, είμαστε βέβαιοι ότι και σήμερα κατάλαβαν -για πολλοστή φορά- ότι η ομάδα μας μεγαλώνει και δυναμώνει συνεχώς.

Αν και το γνωρίζουν, η ΠΑΕ ΑΡΗΣ, περισσότερο για τυπικούς λόγους, θέλει να διαβεβαιώσει τον κόσμο της ομάδας μας ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας για την υπόθεση Σιστόν.

Πρόκειται για υπόθεση που αφορά στην παλιά ΠΑΕ και δεν μας αγγίζει. Πρόκειται για δύο διαφορετικά νομικά πρόσωπα.

Κατανοούμε την αγωνία κάποιων, που ενοχλούνται από την πορεία της ομάδας μας, αλλά θα πρέπει να καταλάβουν ότι ήρθε η ώρα να αλλάξουν τακτική.

Τίποτα και κανείς δεν μπορεί να βλάψει και να ανακόψει την πορεία μας σε όλα τα επίπεδα.

Ο κόσμος σας έχει καταλάβει…».

Υπενθυμίζεται ότι η FIFA ενημέρωσε την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ πως της επιβάλλεται απαγόρευση μεταγραφών λόγω οφειλής 70.000 ευρώ στον Σιστόν.

Ο ποδοσφαιριστής είχε προσφύγει διεκδικώντας τα οφειλόμενα και αρχικά δόθηκε προθεσμία ενός μήνα, ως τις 7 Δεκεμβρίου, στον Άρη για να διευθετήσει το χρέος.

Αυτό δεν συνέβη, ωστόσο, καθώς η τωρινή διοίκηση δεν αναγνωρίζει καμία οφειλή που αφορά στην παλιά ΠΑΕ.

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 10 Ιανουαρίου 2020, 19:01