Σε μία αξιέπαινη κίνηση προχωρά ο Θοδωρής Καρυπίδης, θέλοντας να αποδώσει φόρο τιμής (και) με αυτό τον τρόπο στη μνήμη του αδικοχαμένου Νίκου Τσουμάνη.

Ο «ισχυρός άνδρας» της ΠΑΕ Άρης ανέλαβε την τακτοποίηση της οφειλής ύψους 31.000 ευρώ προς τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος προ λίγων εβδομάδων έφυγε εντελώς ξαφνικά από τη ζωή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οφειλή που, ωστόσο, δεν αφορά στη νέα, αλλά την παλιά ΠΑΕ Άρης, όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στη διευκρινιστική ανακοίνωση της «κιτρινόμαυρης» εταιρείας.

Αναλυτικά:

«Προς αποφυγή παρερμηνειών, η ΠΑΕ Άρης θέλει να ξεκαθαρίσει ότι η απαίτηση των 31.000 ευρώ από την οικογένεια του αδικοχαμένου, Νίκου Τσουμάνη, αφορά σε χρέος της παλιάς ΠΑΕ και καμία σχέση δεν έχει με την διοίκηση του Θόδωρου Καρυπίδη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αφορά απαίτηση του 2014 και αποτελεί οφειλή που άφησαν οι καταστροφείς του Άρη, Δημήτρης Ηλιάδης και Λάμπρος Σκόρδας.

Παρόλα αυτά, κατ’ εξαίρεση για τη μνήμη του αδικοχαμένου Νίκου, ο Θόδωρος Καρυπίδης θα αναλάβει να τακτοποιήσει την οφειλή».

Υπενθυμίζεται ότι οι νόμιμοι κληρονόμοι του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή Νίκου Τσουμάνη, αιτούνται με εξώδικο στην ΠΑΕ Άρης, την αμεση καταβολή των οφειλομένων στον πρώην ποδοσφαιριστή των «κιτρινόμαυρων».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης