Με τον Μπρούνο Γκάμα να προπονείται κανονικά και τον Αμπουμπακάρ Καμαρά να συμμετέχει στο πρώτο κομμάτι της προπόνησης και μετά να κάνει ατομικό, πραγματοποιήθηκε η σημερινή προπόνηση του Άρη, στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου.

Ο Άκης Μάντζιος είδε με ικανοποίηση τον 33χρονο Πορτογάλο εξτρέμ να επιστρέφει σε φουλ ρυθμούς προπόνησης και να θέτει υποψηφιότητα ακόμα και για την ενδεκάδα για την αναμέτρηση της ερχόμενης Δευτέρας κόντρα στη Λαμία (18/10, 19:30 – «Αθανάσιος Διάκος»), στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Super League. Αντίθετα, ο Μπαντού Εντιαγέ ακολούθησε πρόγραμμα επανένταξης, έπειτα από την αδιαθεσία που ένιωσε χθες (σ.σ. Τρίτη).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Χθες, μάλιστα, ο Μοχάναντ Άλι υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, προκειμένου να αποκατασταθεί το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στο γόνατο. Ο 22χρονος Ιρανός άσος χειρουργήθηκε στην Αυστρία, με την επιστροφή του στη Θεσσαλονίκη να προγραμματίζεται για τα μέσα Νοεμβρίου.

Στην αυριανή προπόνηση, που θα γίνει πάλι το πρωί στο «Δασυγένειο», ο 52χρονος Έλληνας προπονητής του Άρη περιμένει τους Ντάνιελ Σούντγκρεν, Γιάκουμπ Μπράμπετς και Τζέιμς Τζέγκο, οι οποίοι ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους με τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα της Σουηδίας, της Τσεχίας και της Αυστραλίας, αντίστοιχα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης