Στα δικαστήρια θα κριθεί η… τύχη του αγώνα Λαμία-Σπάρτη, στον οποίο η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ νίκησε με 2-0. Κι αυτό, γιατί η ΠΑΕ Άρης δρομολογεί τις δέουσες ενέργεις καταθέτοντας ένσταση κατά του κύρους του αγώνα, λόγω αντικανονικής -όπως αναμένεται να υποστηρίξει- συμμετοχής του Φιορίν Ντουρμισάι από τους νικητές.

Το ζήτημα προέκυψε μετά την χρησιμοποίηση του -αλβανικής καταγωγής- παίκτη, ο οποίος διαθέτει ελληνική ταυτότητα και ελληνικό διαβατήριο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Άρης -και ενδεχομένως ο ΟΦΗ ή όποια άλλη ΠΑΕ εκτιμήσει ότι έχει έννομο συμφέρον- αναμένεται να υποστηρίξει ότι ο Ντουρμισάι ήταν ο έκτος παίκτης που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στις εθνικές ομάδες, αντί πέντε που προβλέπει ο σχετικός κανονισμός.

Ο νεαρός άσος έχει στην διάθεσή του όλα τα έγγραφα που αποδεικνύουν την ελληνοποίησή του (σ.σ. ταυτότητα και διαβατήριο) ενώ επιπλέον έχει δηλωθεί από την Λαμία ως Ελληνας στο πρωτάθλημα.

Τα πάντα θα κριθούν από την… ανάγνωση της κείμενης νομοθεσίας, καθώς η προκήρυξη του πρωταθλήματος δίνει -κατά πάσα πιθανότητα- δίκαιο στον Αρη, ενώ σύμφωνα με τον ΚΑΠ, μάλλον δικαιώνεται η Λαμία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Αρης, έχει ως εξής:

«H ΠΑΕ ΑΡΗΣ με γνώμονα την τήρηση της νομιμότητας και της αξιοπιστίας του πρωταθλήματος, ανέθεσε στο νομικό της επιτελείο να προβεί στις νόμιμες ενέργειες για την προάσπιση -μεταξύ άλλων- και των συμφερόντων της».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης