Εν αναμονή των εξελίξεων βρίσκονται άπαντες στον Άρη, αλλά και στους υπόλοιπους συλλόγους. Ο Άγγελος Χαριστέας, σε συνεργασία με τον Θοδωρή Καρυπίδη και τον Μίχαελ Ένινγκ προσπαθεί να καταρτίσει ένα πλάνο για την επανέναρξη του πρωταθλήματος ενώ, παράλληλα, προχωρά στο σχεδιασμό της νέας σεζόν.

Με τους Φραν Βέλεθ και Ντάνιελ Σούντγκρεν να θεωρούνται ξένα σώματα – ο μεν Ισπανός έχει συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό, ο δε Σουηδός πήρε εντολή να αναζητήσει νέα ποδοσφαιρική στέγη – ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος «χτενίζει» την αγορά για πιθανούς αντικαταστάτες. Δεδομένη πρέπει να θεωρείται η προσέγγιση στον Τάσο Αυλωνίτη, ο οποίος μένει ελεύθερος από τη Στουρμ Γκρατς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από εκεί και πέρα, οι Μιχάλι Κόρχουτ, Χαβιέ Ματίγια και Μπρούνο Γκάμα έχουν δεχθεί προτάσεις από τους «κίτρινους», χωρίς ωστόσο ακόμη να υπάρχει κάποια συμφωνία για επέκταση της συνεργασίας τους. Το ίδιο ισχύει και για τους Χουλιάν Κουέστα και Ντάνιελ Λάρσον των οποίων τα συμβόλαια, επίσης, ολοκληρώνονται στο φινάλε της σεζόν.

Μάλιστα, για τον Ισπανό τερματοφύλακα κυπριακά δημοσιεύματα (24sports.com.cy) κάνουν λόγο για ενδιαφέρον από την Ομόνοια. Στο ίδιο ρεπορτάζ αναφέρεται, μάλιστα, πως ο 29χρονος Σεβιγιάνος τερματοφύλακας δεν προτίθεται να συνεχίσει στον Άρη, κάτι που ωστόσο δεν ισχύει μιας και από τους προηγούμενους μήνες υπάρχει η προφορική, θετική διάθεση για να παραμείνει στους Θεσσαλονικείς. Σε περίπτωση, ωστόσο, αποχώρησης του Κουέστα, ο πλέον πιθανός υποψήφιος αντικαταστάτης του είναι ο Μίχαελ Ρένσινγκ, ο οποίος προ ημερών έμεινε ελεύθερος από τη Φορτούνα Ντίσελντορφ και οι ικανότητές του είναι γνωστές στον Ένινγκ.

Από την Κύπρο υπάρχει, επίσης, ενδιαφέρον και για τον Νικολά Ντιγκινί (Απόλλων Λεμεσού), αλλά και για τον Λίντσεϊ Ρόουζ. Η ίδια ιστοσελίδα αποκαλύπτει πως ο ΑΠΟΕΛ «γλυκοκοιτάζει» τον Γάλλο αμυντικό, ο οποίος ωστόσο δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον Άρη μέχρι το καλοκαίρι του 2022. Είναι, μάλιστα, χαρακτηριστική η δήλωση του υπεύθυνου επικοινωνίας του κυπριακού συλλόγου σε κυπριακό ραδιοφωνικό σταθμό: «Έχω μια συνήθεια να γράφω μια λίστα με μεταγραφικούς στόχους από την μέρα που ξεκινάει η περίοδος. Τον πρόσθεσα και αυτόν. Αντιλαμβάνεσαι, όμως, αλίμονο αυτήν τη στιγμή να συζητούμε για θέμα μεταγραφής και μάλιστα αγοράς ποδοσφαιριστή. Εδώ δεν ξέρουμε τι θα κάνουμε ακόμη με τους υφιστάμενους».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης