Ολοκληρώθηκε δίχως προβλήματα η προετοιμασία του Άρη για το παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΛ, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Super League (28/9, 17:15, Novasports 1).

Μετά το τέλος της, ο Απόστολος Τερζής ανακοίνωσε την 20μελή αποστολή για την αναμέτρηση με τους «βυσσινί». Φυσικά, δεν υπολογίζονται ο τραυματίας τερματοφύλακας Χουλιάν Κουέστα – με τον Φαμπιάν Έμαν να παίρνει τη θέση του κάτω από τα δοκάρια – αλλά και ο τιμωρημένος Λούκας Σάσα, με το Λερίν Ντουάρτε να είναι το φαβορί για να ξεκινήσει στη μεσαία γραμμή αντί του Βραζιλιάνου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αξίζει να αναφερθεί πως στην αποστολή επιστρέφει ο Μάρτιν Τόνσο, ενώ σε αυτή συμπεριλαμβάνεται και ο Γάλλος μέσος Αμπού Μπα. Ως γνωστόν, δύο παίκτες θα μείνουν εκτός αποστολής λίγο πριν την έναρξη του αγώνα.

Αναλυτικά η αποστολή:

Έμαν, Τσιλιγγίρης, Βέλεθ, Σόουζα, Ρόουζ, Σούντγκρεν, Κόρχουτ, Λάρσον, Ματίγια, Ντιγκινί, Γκάμα, Μαντσίνι, Μαρτίνεζ, Μπα, Τόνσο, Ντουάρτε, Ιντέγε, Δεληζήσης, Φετφατζίδης, Κωνσταντινίδης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με τις προπονήσεις των προηγούμενων ημερών, ο Έμαν θα είναι κάτι υπερασπιστεί την εστία του Άρη, οι Σούντγκρεν, Βέλεθ, Ρόουζ και Κόρχουτ θα είναι η τετράδα της άμυνας, με τους Ματίγια και Ντουάρτε (πιθανότατα) στη μεσαία γραμμή. Ο Ιντέγε θα είναι ο φορ με τους Ντιγκινί, Φετφατζίδη και πιθανότατα τον Μπρούνο Γκάμα (ή τον Λάρσον) πίσω από τον Νιγηριανό.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης