Ο Ντάνιελ Λάρσον προπονήθηκε κανονικά με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του και το βράδυ της Τετάρτης κι έτσι ο Σάββας Παντελίδης συμπεριέλαβε τον Σουηδό εξτρέμ στην αποστολή του Άρη για το πρώτο παιχνίδι για το Β’ προκριματικό γύρο του Europa League απέναντι στην ΑΕ Λεμεσού (25/7, 21:30, COSMOTE SPORT 1 HD).

Ο 54χρονος τεχνικός, αντίθετα, δεν υπολογίζει στους Μπρούνο Γκάμα, Μανώλη Τζανακάκη και Χαμζά Γιουνές. Οι 20 ποδοσφαιριστές που θα έχει μαζί του ο Παντελίδης είναι οι εξής: Κουέστα, Έμαν, Βέλεθ, Ούγκο Σόουζα, Ρόουζ, Σούντγκρεν, Κόρχουτ, Μπάσα, Λάρσον, Λούκας Σάσα, Ματίγια, Ντιγκινί, Νίκο Μαρτίνες, Τόνσο, Ντουάρτε, Ιντέγε, Δεληζήσης, Κωνσταντινίδης, Φετφατζίδης, Μπακούτσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Σάββας Παντελίδης, μαζί με τον αρχηγό Φραν Βέλεθ, εκπροσώπησαν τον Άρη στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου. Ο Έλληνας προπονητής ήταν ξεκάθαρος σε ό,τι αφορά στο στόχο της ομάδας του, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «… θέλουμε να κερδίσουμε το ματς, δίχως να δεχθούμε γκολ».

Ο Παντελίδης είπε μεταξύ άλλων για το πώς προετοιμάστηκε ο Άρης: «Αντιμετωπίζουμε το ματς με μεγάλο σεβασμό. Το τελευταίο διάστημα είμαστε καλύτερα από πριν. Η ομάδα έχει ένα μήνα που ξεκίνησε. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να κερδίσουμε το ματς, δίχως να δεχθούμε γκολ. Αυτή είναι η λογική. Η ΑΕΛ είναι μία σοβαρή ομάδα, με μεγάλη συνοχή, δύσκολη στο να την αντιμετωπίσεις, να την διασπάσεις».

Αναφορικά με το αν έχει κατασταλάξει στους 11 που θα ξεκινήσουν απέναντι στην ΑΕΛ, τόνισε: «Όσες περισσότερες επιλογές έχω, τόσο το καλύτερο. Ο Λάρσον είναι για εμάς ένας σημαντικός ποδοσφαιριστής και είναι θετικό ότι είναι μαζί μας. O Λούκας Σάσα είναι 15 μέρες μαζί μας, είναι μικρό το χρονικό διάστημα. Όμως μιλάμε για έναν παίκτη με υψηλή ποιότητα, είναι αρκετά κοντά στο να ενσωματωθεί πλήρως. Γενικότερα, είμαι σε… καλό δρόμο για αυτούς που θα χρησιμοποιήσω».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Βέλεθ, αρχηγός των «κίτρινων», επεσήμανε από την πλευρά του αναφορικά με τον αγώνα της Πέμπτης: «Είναι ένα πολύ σημαντικό ματς για όλους και για εμάς και για τους οπαδούς. Δεν είναι όλη η χρονιά αυτό το ματς, αλλά είναι σημαντικό για να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει για φέτος. Έχουμε δουλέψει ένα μήνα και νομίζω είμαστε έτοιμοι στο βαθμό που πρέπει. Είναι σημαντικό ότι στην άμυνα δεν έχουμε αλλάξει από πέρυσι, γνωριζόμαστε καλά μεταξύ μας και υπάρχει επικοινωνία. Πράγματι, δεν είχαμε καλά αποτελέσματα στα φιλικά, αλλά στο τελευταίο ήμασταν καλύτεροι».

Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός στάθηκε, επίσης, στο ευρωπαϊκό εντός έδρας αήττητο της ομάδας του, λέγοντας πως «εμάς δεν μας προσθέτει με κανένα άγχος, αντίθετα πρέπει να το έχει ο αντίπαλος», ενώ για το δικό του ευρωπαϊκό ντεμπούτο τόνισε ότι «το συζήτησα και με τους συμπαίκτες μου, για μένα θα είναι σαν κάθε ένα άλλο ματς. Θα το παίξω σαν να είναι το τελευταίο μου, να το ευχαριστηθώ και να δώσω το 100%».

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης