Τέσσερις είναι οι απουσίες για τον Άρη εν όψει της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Super League (Κυριακή 19/1, 19:30, Novasports 1 – «Γεώργιος Καραϊσκάκης»).

Ο Μίχαελ Ένινγκ δε θα έχει στη διάθεσή του για το δύσκολο παιχνίδι στον Πειραιά τους τιμωρημένους Μπρούνο Γκάμα, Λούκας Σάσα, αλλά και τους Μάρτιν Τόνσο, Χουλιάν Κουέστα, που ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς. Λόγω των απουσιών αυτών, ο Γερμανός τεχνικός συμπεριέλαβε στην αποστολή τους νεαρούς Απόστολο Τσιλιγγίρη, Πέτρο Μπαγκαλιάνη και Πέτρο Μπακούτση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά η 18μελής αποστολή των «κίτρινων»: Έμαν, Τσιλιγγίρης, Ρόουζ, Βέλεθ, Σόουζα, Ντιγκινί, Λάρσον, Ματίγια, Μαντσίνι, Ιντέγε, Μπα, Κόρχουτ, Μαρτίνες, Σούντγκρεν, Δεληζήσης, Φετφατζίδης, Μπακούτσης, Μπαγκαλιάνης.

Αναφορικά με την πιθανή ενδεκάδα, ο Έμαν θα πάρει τη θέση του Κουέστα κάτω από τα δοκάρια, με τους Λίντσεϊ Ρόουζ, Γιώργο Δεληζήση, Φραν Βέλεθ και Μιχάλι Κόρχουτ να συνθέτουν την αμυντική γραμμή. Ο Αμπού Μπα θα είναι ο αντικαταστάτης του Σάσα και παρτενέρ του Χαβιέ Ματίγια στα χαφ, ενώ οι Γιάννης Φετφατζίδης, Ντάνιελ Λάρσον και Ντάνιελ Μαντσίνι -αντί του Γκάμα- θα είναι οι μεσοεπιθετική τριπλέτα πίσω από τον Ιντέγε Μπράουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης