Υπό το βλέμμα του διοικητικού του ηγέτη, Θοδωρή Καρυπίδη, ο Άρης επιβλήθηκε 4-0 της Αγίας Μαρίνας Βέροιας στο Δημοτικό Στάδιο Νάουσας, στο πρώτο του φιλικό προετοιμασίας εν όψει της αγωνιστικής περιόδου 2020/21.

Τεράστια η διαφορά δυναμικότητας των «κίτρινων» με το σύλλογο που αγωνίζεται στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Ημαθίας, με τους νεοαποκτηθέντες να αφήνουν πολύ καλές εντυπώσεις εν όψει της συνέχειας, αλλά την παράσταση να κλέβει ο 19χρονος Κωνσταντίνος Χατζιπιρπίδης!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Μίχαελ Ένινγκ χρησιμοποίησε διαφορετική ενδεκάδα σε κάθε ημίχρονο – αυτή του πρώτου είχε τους λογιζόμενους βασικούς, με πέντε νέα πρόσωπα σε σχέση με την περυσινή σεζόν.

Ο Χουλιάν Κουέστα βρέθηκε κάτω από τα δοκάρια, οι Εμάνουελ Σάκιτς και Κριστιάν Γκανέα κάλυψαν το δεξί κι αριστερό άκρο της άμυνας αντίστοιχα, ενώ οι Λίντσεϊ Ρόουζ και Τόνι Ντάτκοβιτς συνέθεσαν το δίδυμο των στόπερ. Μπροστά τους, στα χαφ, ξεκίνησαν οι Λούκας Σάσα, Χαβιέ Ματίγια (αρχηγός) και Τζέιμς Τζέγκο ενώ την επιθετική τριπλέτα αποτέλεσαν οι Γιάννης Φετφατζίδης, Ντάνιελ Μαντσίνι και Δημήτρης Μάνος.

Οι «κίτρινοι» είδαν την μπάλα να σταματάει στα αντίπαλα δοκάρια σε δύο περιπτώσεις – σε σουτ των Γκανέα στο 8′ και Σάσα στο 20′ – προτού ανοίξουν το σκορ με κεφαλιά του νεοαποκτηθέντα Ντάτκοβιτς στο 22′, έπειτα από κόρνερ του Ματίγια! Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, ο Τζέγκο έδωσε την πάσα την κατάλληλη στιγμή στον – επίσης νεοφερμένο – Μάνο που δεν είχε πρόβλημα να διπλασιάσει τα τέρματα του Άρη!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ένινγκ άλλαξε εξ ολοκλήρου την ενδεκάδα στο δεύτερο ημίχρονο. Αυτό, όμως, δεν εμπόδισε τους Θεσσαλονικείς να φτάσουν σε ακόμη δύο γκολ, αμφότερα με τον Κωνσταντίνο Χατζιπιρπίδη.

Ο 19χρονος βρήκε δίχτυα αρχικά στο 51′ εκμεταλλευόμενος την αναμπουμπουλά στην άμυνα της Αγίας Μαρίνας μετά τη σέντρα του Νίκο Μαρτίνες κι εν συνεχεία στο 88′, ξεπερνώντας και τον αντίπαλο τερματοφύλακα! Ενδιάμεσα ο Άρης είχε και τρίτο δοκάρι, αυτή τη φορά με τον Παναγιώτη Τσαγκαλίδη στο 71′.

Η σύνθεση του Άρη στο α’ ημίχρονο: Κουέστα, Σάκιτς, Ρόουζ, Ντάτκοβιτς, Γκανέα, Σάσα, Τζέγκο, Ματίγια, Μαντσίνι, Φετφατζίδης, Μάνος.

Η σύνθεση του Άρη στο β’ ημίχρονο: Έμαν, Μαρμαρίδης, Σενγκέρκης, Δεληζήσης, Μπαγκαλιάνης, Μπακούτσης, Ανδρέας, Τσαγκαλίδης, Μαρτίνες, Μπερτόλιο, Χατζηπιρπίδης.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης