Τριπλή ήταν, τελικά, η απώλεια για τον Άρη στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Οι Θεσσαλονικείς όχι μόνο απώλεσαν την ευκαιρία να «κλειδώσουν» το ευρωπαϊκό εισιτήριο με την ισοπαλία (1-1) στην οποία υποχρεώθηκαν κόντρα στους πρωταθλητές, αλλά χάνουν για τους τρεις τελευταίους αγώνες τον Τζέιμς Τζέγκο και αγωνιούν για τον Γιώργο Δεληζήση.

Ο 29χρονος Τζέγκο τραυματίστηκε σε μια μονομαχία με τον Ούγκο Κάιπερς. Ο Αυστραλός μέσος υπέστη κάταγμα του πέμπτου μεταταρσίου και πρόκειται να περάσει την πόρτα του χειρουργείου για την αποκατάσταση του τραυματισμού. Κάτι που σημαίνει ότι ο Άκης Μάντζιος δεν θα υπολογίζει στις υπηρεσίες του για τα παιχνίδια με ΠΑΟΚ (εκτός), Παναθηναϊκό (εντός) και ΑΕΚ (εκτός). Ο Τζέγκο, που μετακόμισε στο «Κλεάνθης Βικελίδης» το περασμένο καλοκαίρι έχοντας μείνει ελεύθερος από την Αούστρια Βιέννης, εξελίχθηκε σε βασικό γρανάζι της «μηχανής» του Άρη, πραγματοποιώντας 35 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εν τω μεταξύ, με κάκωση στο ισχίο αποχώρησε λίγο πριν το ημίωρο από τον αγώνα κόντρα στους «ερυθρόλευκους» ο Δεληζήσης. Ο αρχηγός του Άρη είχε ένα άσχημο πέσιμο με τη μέση που δεν του επέτρεψε να συνεχίσει, με τον Λίντσεϊ Ρόουζ να περνάει στη θέση του. Στη σημερινή (6/5) και αυριανή προπόνηση θα φανεί κατά πόσο ο 33χρονος κεντρικός αμυντικός θα είναι σε θέση να παίξει στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης κόντρα στον ΠΑΟΚ (Κυριακή 9 Μαΐου, 15:00-Γήπεδο Τούμπας), στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής των Play Off του πρωταθλήματος της Super League.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης