Tην πρώτη τους γνωριμία με τον νέο τεχνικό της ομάδας, Μίχαελ Ένινγκ είχαν τη Δευτέρα οι ποδοσφαιριστές του Άρη.

Πιο συγκεκριμένα ο διευθυντής του αθλητικού τμήματος της ομάδας μετέβη στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου μαζί με τον Γερμανό προπονητή, τον οποίο και σύστησε στους παίκτες των «κιτρινόμαυρων».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ένινγκ είχε μάλιστα και μια σύντομη ομιλία στους ποδοσφαιριστές του Άρη αναφέροντας μεταξύ άλλων: «H πρώτη εικόνα που έχω για την ομάδα είναι ότι είστε πολύ καλοί παίκτες. Ξέρω πολλά πράγματα για τον καθένα ατομικά, αλλά και για την ομάδα συνολικά. Έχω δει αρκετά παιχνίδια της φετινής σεζόν.

Ο “καθρέπτης” όλων μας είναι μέσα στο γήπεδο. Εκεί φαίνεται η αλήθεια για όλους. Θα γνωριστούμε καλύτερα μέρα με τη μέρα και είμαι πεπεισμένος ότι όλα θα πάνε καλά. Η πόρτα μου είναι ανοικτή για όλους για οτιδήποτε σας απασχολεί και θέλετε να συζητήσουμε. Από εσάς θέλω δύο πράγματα κάθε μέρα: πρώτον, το 100% στις προπονήσεις και, δεύτερον, θέλω να βλέπω χαμογελαστά πρόσωπα. Τα υπόλοιπα στο γήπεδο».

Από την πλευρά του, ο Χαριστέας αρκέστηκε να πει στους παίκτες πως «… Ο κύριος Ένινγκ είναι ο νέος μας προπονητής. Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Άρη και θέλω όλοι μας να τον βοηθήσουμε να προσαρμοστεί γρήγορα και να δουλέψουμε όλοι μαζί για να φέρουμε επιτυχίες στην ομάδα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης