Άρης: Όλα ανοιχτά με Ιντέγε

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 21 Απριλίου 2020, 18:48
Άρης: Όλα ανοιχτά με Ιντέγε

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της πατρίδας του, φιλοξενήθηκε ο Μπράουν Ιντέγε. Ο Νιγηριανός επιθετικός του Άρη αναφέρθηκε τόσο στα όσα βιώνει ο ίδιος και η ανθρωπότητα με την πανδημία του κορωνοϊού, όσο και στο τι σκέφτεται για το ποδοσφαιρικό του μέλλον.

«Η Ελλάδα είναι ένα πολύ όμορφο μέρος. Μιλάω την ελληνική γλώσσα, αν και είναι λίγο πολύπλοκη. Στο ποδόσφαιρο ζεις κάθε μέρα ξεχωριστά. Όταν τελειώσει το συμβόλαιό μου (σ.σ. θεωρητικά ολοκληρώνεται στις 30/6), θα καθίσω κάτω και θα αποφασίσω με την οικογένειά μου», είπε ο 31χρονος φορ σε live στο Instagram του «Smooth FM» και στη συνέχεια σχολίασε το πώς περνάει στην καθημερινότητά του:

«Όλοι είναι σε καραντίνα. Πρέπει, όμως, να παραμείνουμε σε καλή κατάσταση. Είναι η δουλειά μας. Έχουμε ένα γκρουπ στο WhatsApp και από την ομάδα μας γράφουν ένα πρόγραμμα για να διατηρούμαστε σε φόρμα. Ελπίζουμε ότι σύντομα τα πράγματα θα γίνουν όπως πριν. Παίζω βίντεο παιχνίδια και ακολουθώ το πρόγραμμα των προπονήσεων».

Αφού στήριξε τον νυν προπονητή των «Σούπερ Αετών», Γκερνότ Ρορ, και επεσήμανε πως θα πρέπει όλα τα γήπεδα στην πατρίδα του να γίνονται σε χόρτο κι όχι συνθετικό χλοοτάπητα, ολοκλήρωσε στέλνοντας το μήνυμά του: «Με την ευλογία του Θεού, πιστεύω θα τελειώσει σύντομα αυτή η κατάσταση. Τα συλλυπητήρια μου σε όσους έχασαν τους αγαπημένους τους ανθρώπους».

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 21 Απριλίου 2020, 18:51