Ξεκίνησε σήμερα  η προετοιμασία του Άρη για το ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής της Super League απέναντι στον ΠΑΟΚ (22/9, 18:30), με μία προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο.

Το παρών στην προπόνηση έδωσε και ο Μίτζεν Μπάσα, ο οποίος αποχαιρέτησε τους – πρώην πια – συμπαίκτες του, καθώς λίγο νωρίτερα είχε ανακοινωθεί το… φιλικό διαζύγιό του με τους «κίτρινους».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 32χρονος Αλβανός μέσος ευχαρίστησε τον Άγγελο Χαριστέα για την ομαλή λύση του ζητήματος και ευχήθηκε κάθε επιτυχία στον Άρη.

Ο διευθυντής του αθλητικού τμήματος των “κιτρίνων”, Άγγελος Χαριστέας, μίλησε στους παίκτες πριν την έναρξη της προπόνησης προσπαθώντας να τους «προσγειώσει» ενόψει της δύσκολης συνέχειας ενώ ο υπηρεσιακός προπονητής, Απόστολος Τερζής, αφού τους συνεχάρη για την ευρεία νίκη επί του Παναθηναϊκού, τους ζήτησε να συνεχίσουν με την ίδια ένταση ώστε να πάρουν το νικηφόρο αποτέλεσμα και στην Τούμπα.

Η προπόνηση ολοκληρώθηκε δίχως προβλήματα για την τεχνική ηγεσία του Άρη ενώ άπαντες ανανέωσαν το ραντεβού τους για το πρωί της Τετάρτης και πάλι στο «Δασυγένειο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης