Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής (12/2) οι ποδοσφαιριστές του Άρη, συνεχίζοντας την προετοιμασία τους εν όψει της αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό (Κυριακή 14/2, 15:00 – «Κλεάνθης Βικελίδης»), στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Super League.

Στο πρόγραμμα οι ποδοσφαιριστές του Άκη Μάντζιου χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ: το πρώτο έκανε ενεργητική αποθεραπεία, το δεύτερο ενεργοποίηση, επιθετική ανάπτυξη και τακτική.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 51χρονος Έλληνας τεχνικός είδε με ικανοποίηση τον Ντάνιελ Μαντσίνι να συμμετέχει στην προπόνηση, κάτι που σημαίνει πως ο Αργεντινός εξτρέμ θα είναι διαθέσιμος για τον αγώνα απέναντι στο σύλλογο του Αγρινίου.

Αντίθετα, όπως είναι γνωστό, δεν υπολογίζονται οι Τζέιμς Τζέγκο (έχει τα γενέθλιά του σήμερα, κλείνει τα 29), Νικόλας Ιωάννου που θα εκτίσουν τη μία αγωνιστική της τιμωρίας τους, αλλά και οι τραυματίες Ματέο Γκαρσία, Χαβιέ Ματίγια που ακολούθησαν και σήμερα ατομικό πρόγραμμα.

Μετά την πρωινή προπόνηση του Σαββάτου, που θα πραγματοποιηθεί στο «Δασυγένειο», ο Μάντζιος θα ανακοινώσει την αποστολή για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης