Προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου περιελάμβανε το σημερινό (9/1) πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του Άρη ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα (11/01, 17:15), στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Super League.

Και στο σημερινό πρόγραμμα οι ποδοσφαιριστές του Άκη Μάντζιου χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ – με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει ενεργητική αποθεραπεία και δύναμη κορμού για το πρώτο και ενεργοποίηση, δύναμη κορμού, παιχνίδι κατοχής μπάλας και επιθετική ανάπτυξη για το δεύτερο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Έργκις Κάτσε ανέβασε ακόμη περισσότερο ρυθμούς, συμμετέχοντας στο μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης.

Αντίθετα, ο Φακούντο Μπερτόγλιο έχει ένα αιμάτωμα στον δικέφαλο από χτύπημα στο παιχνίδι με την ομάδα του Βόλου και η συμμετοχή του στο ματς κόντρα τον «Άγιαξ της Ηπείρου» είναι αμφίβολη.

Την Κυριακή, το πρόγραμμα για τους «κίτρινους» περιλαμβάνει πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο» και μετά την ολοκλήρωσή της θα ανακοινωθεί η αποστολή του αγώνα με την ηπειρωτική ομάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εν τω μεταξύ, η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε την προσθήκη-επιστροφή του Πασχάλη Μελισσά στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας.

Ο Μελισσάς θα είναι άμεσος συνεργάτης του Γιώργου Χωριανόπουλου στο τμήμα σκάουτινγκ και ανάλυσης των αντιπάλων του Άρη, επιστρέφοντας έτσι στον σύλλογο έπειτα από απουσία ενός χρόνου.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης