Κανονικά συμμετείχε στο πρόγραμμα προπόνησης του Άρη ο Μπρούνο Γκάμα. Ο Πορτογάλος εξτρέμ ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που απεκόμισε στο γόνατο στο παιχνίδι της περασμένης Κυριακής στο Αγρίνιο και έθεσε εαυτόν στη διάθεση του Μίχαελ Ένινγκ εν όψει της αναμέτρησης με τον Πανιώνιο, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Super League (Κυριακή 2/2, 15:00, Novasports 1 – «Κλεάνθης Βικελίδης»).

Ο Γερμανός τεχνικός είδε όλους τους ποδοσφαιριστές του να προπονούνται κανονικά, με μοναδική εξαίρεση τον Μπράουν Ιντέγε που συνεχίζει την αποθεραπεία του. Ο Ένινγκ δεν υπολογίζει για το παιχνίδι απέναντι στους «κυανέρυθρους» τους τιμωρημένους Φραν Βέλεθ και Μιχάλι Κόρχουτ ενώ δεν αποκλείεται να ξεκουράσει και κάποιον από τους λεγόμενους βασικούς παίκτες του, μιας και μεσοβδόμαδα ακολουθεί ο πρώτος αγώνας για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Ατρόμητο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με την ολοκλήρωση της αυριανής προπόνησης, που θα γίνει το πρωί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ο Ένινγκ θα ανακοινώσει την αποστολή του παιχνιδιού με τον Πανιώνιο. Μιλώντας στην κάμερα της NOVA για τον αγώνα αυτό, ο Ούγκο Σόουζα τόνισε: «Περιμένω ένα δυνατό παιχνίδι. Παίζουμε στην έδρα μας, είμαστε η μεγάλη ομάδα και θέλουμε τη νίκη και για τον κόσμο μας. Δε νιώθουμε κάποια πίεση. Είμαστε μεγάλη ομάδα και είναι λογικό να έχουν απαιτήσεις οι φίλαθλοι. Πρέπει να προσπαθούμε για τη νίκη. Μπορεί αυτή να μην είναι εφικτή σε κάθε ματς, αλλά αυτό προσπαθούμε να κάνουμε».

Σχολιάζοντας, τέλος, τη στήριξη του κόσμου, ο 27χρονος Πορτογάλος αμυντικός επεσήμανε: «Περιμένω και την Κυριακή μια τρομερή ατμόσφαιρα, όπως πάντα. Θέλουμε τη στήριξη του κόσμου μας, ο οποίος είναι πάντα κοντά μας και αυτό είναι πολύ σημαντικό για εμάς».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης