Τα τελικά του πλάνα για την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο (8/12, 19:30, ΕΡΤ Sports) ετοιμάζει ο Μίχαελ Ένινγκ. Ο προπονητής του Άρη είδε με ικανοποίηση όλους τους ποδοσφαιριστές του να προπονούνται κανονικά στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου.

Το παιχνίδι με τον Ατρόμητο αποκτά ιδιαίτερη σημασία, μιας και στον πάγκο του συλλόγου του Περιστερίου θα βρίσκεται ο μέχρι τις αρχές Σεπτέμβρη προπονητής των «κίτρινων», Σάββας Παντελίδης. Σίγουρα δεν θα τον συναντήσουν οι Μπράουν Ιντέγε και Χουλιάν Κουέστα, με τον μεν Νιγηριανό επιθετικό να εκτίει τη δεύτερη αγωνιστική της τιμωρίας του, τον δε Ισπανό τερματοφύλακα να συνεχίζει την αποθεραπεία του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ένινγκ αναμένεται να επαναφέρει τον Ντάνιελ Σούντγκρεν στο δεξί άκρο της άμυνας, με τον Λούκας Σάσα να επιστρέφει στη φυσική του θέση στα χαφ και τον Αμπού Μπα να μένει, πιθανότατα, στον πάγκο. Ο Ντάνιελ Λάρσον θα διατηρήσει τη φανέλα βασικού στην κορυφή της επίθεσης εν τη απουσία του Ιντέγε και ο Απόστολος Τσιλιγγίρης θα συνεχίσει κάτω από τα δοκάρια. Περισσότερα για τα πλάνα του Γερμανού προπονητή θα φανούν μετά την απογευματινή προπόνηση της Παρασκευής (6/12).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης