Πολύ κοντά στην απόκτηση ακόμη ενός ποδοσφαιριστή στην περίοδο του Ιανουαρίου βρίσκεται ο Άρης.

Οι «κίτρινοι» έχουν φτάσει σε συμφωνία με τον Ιορδανό πλάγιο επιθετικό, Μούσα Αλ-Τάμαρι, και πλέον απομένει το «ΟΚ» της Λέουβεν, ώστε να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Άρης, αν όλα εξελιχθούν ομαλά, θα αποκτήσει τον 23χρονο πρώην άσο του ΑΠΟΕΛ με τη μορφή δανεισμού ως το τέλος της τρέχουσας περιόδου, ενώ θα υπάρξει και οψιόν απόκτησής του, καθώς δεσμεύεται με συμβόλαιο με το βελγικό σύλλογο ως το καλοκαίρι του 2023.

Την τρέχουσα σεζόν, ο Αλ-Τάμαρι έχει συμμετάσχει σε 13 αγώνες της Λέουβεν στο πρωτάθλημα Βελγίου (Jupiler League), χωρίς ωστόσο να έχει καταφέρει να βρει το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα ή να ετοιμάσει ένα γκολ για τους συμπαίκτες του.

Εν τω μεταξύ, ο Άκης Μάντζιος και οι ποδοσφαιριστές του συνεχίζουν την προετοιμασία για το παιχνίδι κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης (Σάββατο 30/1, 17:15 – «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης»), στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Super League.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το μοναδικό πρόβλημα για τον 51χρονο τεχνικό είναι ο Ντάνιελ Μαντσίνι, που ακολούθησε –και σήμερα– πρόγραμμα θεραπείας και το βράδυ θα κάνει μαγνητική. Αύριο, Παρασκευή, το πρόγραμμα περιλαμβάνει πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο» και μετά την ολοκλήρωσή της θα ανακοινωθεί η αποστολή του αγώνα με τους Αρκάδες.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης