Την τελευταία εμφάνισή του με τη φανέλα του Άρη πραγματοποίησε – εκτός συγκλονιστικού απροόπτου – ο Φραν Βέλεθ στο σαββατιάτικο παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των Play Off της Super League.

Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός τραυματίστηκε σε μια «μονομαχία» του με τον Μάρκο Λιβάγια και υποβλήθηκε σε μαγνητική, η οποία έδειξε πως υπέστη θλάση β΄ βαθμού στο δικέφαλο μηριαίο με εκτεταμένο αιμάτωμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πράγμα που σημαίνει ότι θα μείνει εκτός γηπέδων για έξι εβδομάδες, χάνοντας την υπόλοιπη δράση στα Play Off, αλλά και τον επαναληπτικό ημιτελικό του Κυπέλλου απέναντι – και πάλι – στην ΑΕΚ (Τετάρτη 24/6, 19:00 – «Κλεάνθης Βικελίδης»).

Πιθανότατα και τον τελικό της διοργάνωσης, σε περίπτωση φυσικά που οι «κίτρινοι» προκριθούν σε αυτόν. Με δεδομένη τη συμφωνία του Βέλεθ με τον Παναθηναϊκό, ο Ισπανός μάλλον ολοκλήρωσε πρόωρα και άδοξα την καριέρα του στον Άρη.

Πέραν του Βέλεθ, εξαιρετικά αμφίβολη μοιάζει και η συμμετοχή του Ούγκο Σόουζα, ο οποίος επίσης δεν συμμετείχε στη σημερινή προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου και περιελάμβανε, κυρίως, πρόγραμμα αποθεραπείας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τον Πορτογάλο αμυντικό όλα θα ξεκαθαρίσουν στην αυριανή απογευματινή προπόνηση που θα πραγματοποιηθεί στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Μετά το τέλος της, ο Μίχαελ Ένινγκ θα ανακοινώσει την αποστολή για τη ρεβάνς με την ΑΕΚ.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης