Με μία προπόνηση, που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (12/11) στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Άρη για την κυριακάτικη αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα (13/11, 16:00) στο στάδιο «Ζωσιμάδες»,  για την 13η αγωνιστική της Super League, την τελευταία πριν από τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω της διεξαγωγής του Μουντιάλ στο Κατάρ.

Ο Άλαν Πάρντιου είναι αναγκασμένος να προχωρήσει σε τουλάχιστον μια αλλαγή σε σχέση με την ενδεκάδα που μεσοβδόμαδα επιβλήθηκε εύκολα με 5-0 της Λαμίας, καθώς εκτός αποστολής έμεινε ο Ντάνιελ Μαντσίνι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θέμα τραυματισμού δεν προκύπτει, με την ενημέρωση της ΠΑΕ να κάνει λόγο για θέμα εσωτερικού κανονισμού.

Εκτός πλάνων, επίσης, τέθηκε και ο Παπέ Σεΐκ Ντιοπ, ο οποίος όλα δείχνουν πως σύντομα θα αποτελέσει παρελθόν για το σύλλογο, μην έχοντας καταφέρει να ανταποκριθεί στις προσδοκίες.

Την αποστολή του Άρη απαρτίζουν οι εξής ποδοσφαιριστές: Κουέστα, Σιαμπάνης, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Ιτούρμπε, Μάνου Γκαρθία, Ματέο Γκαρσία, Ζερβίνιο, Γκρέι, Εμπακατά, Ενκουλού, Καμάτσο, Νταμπό, Πάλμα, Οντουμπάτζο, Πίρσμαν, Μαζικού, Ετέμπο, Μαρμαρίδης, Σγούρος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης