Οριστικά χωρίς τον Ούγκο Σόουζα θα παραταχθεί ο Άρης στον αγώνα ρεβάνς με την ΑΕΚ, για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη (19.00) στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ο Πορτογάλος αμυντικός των «κιτρινόμαυρων» υπέστη θλαστικό τραύμα στη διάρκεια του αγώνα πρωταθλήματος με την «Ένωση» το περασμένο Σάββατο (20/6) και, παρά το πρόγραμμα θεραπειών που ακολούθησε, δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκτός μάχης φυσικά έχει τεθεί και ο Φραν Βέλεθ, ο οποίος υπέστη θλάση β΄ βαθμού στο δικέφαλο μηριαίο με εκτεταμένο αιμάτωμα στο συγκεκριμένο ματς και δύσκολα θα αγωνιστεί ξανά με τη φανέλα του Άρη.

Αντίθετα, στην αποστολή επανέρχονται οι Μιχάλι Κόρχουτ και Ντάνιελ Σούντγκρεν που δεν συμμετείχαν στον τελευταίο αγώνα των «κίτρινων».

Η αποστολή του Άρη για τον αγώνα ρεβάνς με την ΑΕΚ αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Κουέστα, Έμαν, Τσιλιγγίρη, Ροζ, Ιντέγιε, Μπρούνο Γκάμα, Σάσα, Ματίγια, Κορχούτ, Λάρσον, Μαντσίνι, Ντιγκινί, Μπα, Μαρτίνες, Τόνσο, Σούντγκρεν, Ντουάρτε, Δεληζήση, Φετφατζίδη, Μπακούτση, Μπαγκαλιάνη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπενθυμίζεται ότι στο πρώτο παιχνίδι η ομάδα της Θεσσαλονίκης είχε ηττηθεί με 2-1 από τον «δικέφαλο».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης