Με την προπόνηση, που έγινε το μεσημέρι της Τρίτης (1/12) στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Άρη για την εκτός έδρας εξ αναβολής αναμέτρηση με την ΑΕΛ (Τετάρτη 2/12, 17:15, Novasports 1HD – Στάδιο Αλκαζάρ), στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Ο Άκης Μάντζιος δεν συμπεριέλαβε στην αποστολή τους Τζέιμς Τζέγκο και Γιοάν Μπεναλουάν που δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν τις ενοχλήσεις σε γάμπα και μέση, αντίστοιχα. Ο Αυστραλός μέσος κι ο Γαλλοτυνήσιος αμυντικός έκαναν και σήμερα θεραπεία. Εκτός αποστολής έμεινε και ο Χουλιάν Κουέστα, με τον Ισπανό τερματοφύλακα να έχει χάσει τη θέση του όχι μόνο κάτω από τα δοκάρια αλλά και από την 20αδα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι ποδοσφαιριστές που θα έχει στη διάθεσή του ο 51χρονος Έλληνας προπονητής είναι οι εξής: Μπουσέ, Σιαμπάνης, Ματέο, Γκανέα, Λόπεθ, Γκάμα, Μπερτόγλιο, Σάκιτς, Μαντσίνι, Ματίγια, Ρόουζ, Σάσα, Ντάτκοβιτς, Κάτσε, Σίλβα, Σούντγκρεν, Δεληζήσης, Μάνος, Μπαγκαλιάνης, Μπακούτσης.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης