ΠΑΟΚ και Άρης ρίχνονται στη μάχη για τον 2ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League για τη σεζόν 2022-2023.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» καλείται να αγωνιστεί κόντρα στη Λέφσκι Σόφιας από τη Βουλγαρία, με το πρώτο παιχνίδι να γίνεται στη γειτονική χώρα την Πέμπτη 21 Ιουλίου και τη ρεβάνς μία εβδομάδα αργότερα (28/7) στην Τούμπα. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την πλευρά τους, οι «κιτρινόμαυροι» κληρώθηκαν να αντιμετωπίσουν την Γκόμελ από τη Λευκορωσία. Το πρώτο ματς θα είναι εκτός έδρας σε ουδέτερη έδρα (21/7), με τη ρεβάνς να πραγματοποιείται στις 28 Ιουλίου στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Υπενθυμίζεται ότι η Λευκορωσία είναι τιμωρημένη λόγω εμπλοκής της στον πόλεμο της Ρωσίας με την Ουκρανία, και έτσι οι αγώνες των ομάδων της διεξάγονται σε ουδέτερη έδρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Άρης θα βρεθεί στους ανίσχυρους αν προκριθεί στον 3ο γύρο. Από εκεί και πέρα, ισχύουν τα ίδια δεδομένα με τον Παναθηναϊκό, που μπαίνει στην κλήρωση ως ανίσχυρος στον 3ο προκριματικό.

Ο ΠΑΟΚ με 25,000 συντελεστή δεν ανησυχεί μήπως υποβιβαστεί στο γκρουπ των ανίσχυρων στα προκριματικά όσο κι αν προχωρήσει. Μέχρι και τη φάση των playoffs θα είναι ισχυρός, ανεξαρτήτως των ομάδων που θα προκριθούν μαζί του στο μονοπάτι των μη πρωταθλητών.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης