Στους ρεπόρτερ που ακολουθούν την προετοιμασία του Άρη στα 3-5 Πηγάδια μίλησε ο Γιώργος Δεληζήσης. Ο αρχηγός των «κίτρινων» αναφέρθηκε στις μέχρι στιγμής εντυπώσεις του αλλά και στους στόχους ενόψει της νέας σεζόν.

«Είμαστε σε πάρα πολύ καλό δρόμο. Η ομάδα δουλεύει πάρα πολύ καλά. Είναι δύσκολη περίοδος για όλους μας. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά ώστε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι στο ευρωπαϊκό παιχνίδι που έχουμε μπροστά μας για τα προκριματικά του Europa League», τόνισε στην αρχική του τοποθέτηση το Νο5 του Άρη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναφερόμενος στο κλίμα που υπάρχει στα αποδυτήρια, ο Δεληζήσης σχολίασε: «Σίγουρα τα πρώτα δείγματα έχουν δείξει ότι έχουμε ένα πάρα πολύ καλό κλίμα. Έχουμε γίνει μια οικογένεια πάρα πολύ γρήγορα. Σημαντικό ρόλο σε αυτό παίζει και ο προπονητής. Επικρατεί το χαμόγελο σε όλη τη διάρκεια της ημέρας. Όταν είσαι κλεισμένος εδώ, χωρίς την οικογένειά σου, και είσαι έτσι, είναι πάρα πολύ σημαντικό». Και προσέθεσε: «Μέχρι τώρα, τα δείγματα είναι πολύ ενθαρρυντικά. Δεν μπορούμε να προδικάσουμε κάτι. Από την εμπειρία που έχω, χτίζουμε κάτι πολύ καλό. Υπάρχει ένας κορμός που έχει μείνει και χτίζουμε πάνω του. Σίγουρα θα έχουμε περισσότερες επιτυχίες. Έτσι θεωρώ εγώ. Δουλειά και υπομονή».

Για το ποιοι είναι οι στόχοι του Άρη τη σεζόν 2020/21, ο 33χρονος στόπερ ήταν ξεκάθαρος: «Πάντα όταν αγωνίζεσαι στον Άρη, οι στόχοι είναι υψηλοί. Πρέπει να μπούμε στους ομίλους του Europa League. Υπάρχουν τρία νοκ άουτ παιχνίδια. Πρέπει να δώσουμε έμφαση εκεί. Βιώνουμε μια κατάσταση δύσκολη λόγω κορωνοϊού. Μακάρι να το επιτρέψει ο ιός και να γεμίσουν τα γήπεδα. Το “Κλεάνθης Βικελίδης” είναι μια από τις πιο καυτές έδρες στην Ελλάδα. Εγώ το γνωρίζω, μακάρι να το δουν και τα νέα παιδιά».

Κλείνοντας, ο Δεληζήσης θυμήθηκε τον περυσινό – άδοξο – αποκλεισμό από το θεσμό του Κυπέλλου από την ΑΕΚ: «Μας έχει αφήσει μία πικρία που ακόμα δεν έχουμε ξεπεράσει. Το βλέπουμε στον ύπνο μας. Έχουμε, όμως, όλα τα φόντα φέτος να διεκδικήσουμε κάτι καλύτερο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης