Η αυλαία του φετινού πρωταθλήματος για τον ΠΑΟΚ πέφτει με την αναμέτρηση κόντρα στον Άρη για την 10η αγωνιστική των πλέι οφ. Όπως όλα τα εντός έδρας παιχνίδια του «δικεφάλου» του Βορρά, έτσι και το συγκεκριμένο, θα μεταδοθεί αποκλειστικά από το PAOK TV. Αυτή τη φορά με μια σημαντική υποσημείωση κατόπιν απόφασης της οικογένειας Σαββίδη.

Συγκεκριμένα, η αυριανή αναμέτρηση (19/7, 20.00), όπως αναφέρει το sdna.gr, θα μεταδοθεί δωρεάν μέσα από το PAOK TV, δίνοντας σε όλους τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν το τελευταίο παιχνίδι του Δικεφάλου της φετινής σεζόν χωρίς το αντίστοιχο χρηματικό αντίτιμο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η είδηση επιβεβαιώθηκε άμεσα και επίσημα από την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ, η οποία εξήγησε το σκεπτικό της απόφασής της και ανανέωσε το ραντεβού με τον κόσμο για τη νέα σεζόν, προμηνύοντας αλλαγές και εκπλήξεις.

Με τίτλο: «Το αντίο σε μια περιπετειώδη σεζόν δωρεάν από το PAOK TV», η ΠΑΕ ΠΑΟΚ σημειώνει: «Για όλους εσάς που στηρίξατε την ομάδα με κάθε δυνατό τρόπο, δώσατε υπόσταση σε ένα πρωτοποριακό εγχείρημα όπως το PAOK TV, ως ένα ελάχιστο δείγμα ευγνωμοσύνης, η αυλαία της σεζόν θα προσφερθεί δωρεάν.

Το επόμενο ραντεβού μας να μας βρει πιο δυνατούς, πιο ενωμένους, με νέους στόχους και λιγότερα λάθη!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτή, άλλωστε, είναι και η τελευταία φορά που θα δείτε το PAOK TV στη συγκεκριμένη του μορφή. Η ψηφιακή πλατφόρμα του ΠΑΟΚ αλλάζει, μεγαλώνει, εξελίσσεται και σύντομα θα είναι κοντά σας εντελώς ανανεωμένη

Μπορείτε να δείτε τον τελευταίο αγώνα ΠΑΟΚ-Άρης πατώντας εδώ».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης