Στην εφημερίδα «Kronen Zeitung» της πατρίδας του, μίλησε ο τερματοφύλακας του Άρη, Φαμπιάν Έμαν. Ο 21χρονος Αυστριακός αναφέρθηκε στα όσα βιώνει τις τελευταίες εβδομάδες στην Ελλάδα λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού ενώ αποκάλυψε πως μαθαίνει ελληνικά!

«Θεωρητικά, θα πρέπει να ξεκινήσουμε και πάλι προπονήσεις την επόμενη Τετάρτη, αλλά δεν ξέρω αν αυτό θα συμβεί. Το πόσο θα διαρκέσει η διακοπή του πρωταθλήματος δεν το γνωρίζουμε, είναι ακόμη… στον αέρα», είπε αρχικά ο τερματοφύλακας του Άρη και προσέθεσε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Τα σχολεία, τα πανεπιστήμια και σχεδόν όλα έχουν κλείσει εδώ στην Ελλάδα και πολύ καιρό. Η ομάδα μας έχει ενημερώσει ότι δεν μπορούμε να ταξιδέψουμε στα σπίτια μας. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι αν τελειώσει αυτή η υποχρεωτική διακοπή. Προσωπικά, έχω αρχίσει να μαθαίνω την ελληνική γλώσσα. Είναι ένας καλός τρόπος να περνάει η ώρα!».

Με την αναστολή των προπονήσεων να είναι υποχρεωτική ως τις 27 Μαρτίου, αλλά και την απαγόρευση κυκλοφορίας δεδομένη ως τις 6 Απριλίου, οι «κίτρινοι» συνεχίζουν όσο είναι αυτό εφικτό, την κατ’ οίκον προπόνηση. Υπάρχει τακτική επικοινωνία τόσο με το προπονητικό επιτελείο όσο και με τον Άγγελο Χαριστέα καθώς άπαντες περιμένουν τα νεότερα για την επανέναρξη της σεζόν – όταν κι αν αυτή κριθεί εφικτό να γίνει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης