Στην αντίδραση που έβγαλε η ομάδα του στο δεύτερο ημίχρονο στάθηκε ο Μίχαελ Ένινγκ αμέσως μετά τη νίκη 3-1 του Άρη επί της Λαμίας στο «Κλεάνθης Βικελίδης», στο παιχνίδι με το οποίο άνοιξε την αυλαία του το πρωτάθλημα της Super League 2020-2021.

«Ήταν σημαντικό ότι δεν σταματήσαμε να πιστεύουμε στην ανατροπή και συνεχίσαμε να δημιουργούμε ευκαιρίες. Με την πίεση ήρθε το γκολ και μετά τα άλλα δύο», είπε στην αρχική του τοποθέτηση ο Γερμανός τεχνικός και προσέθεσε με ειλικρίνεια: «Ήμασταν νωχελικοί στο ξεκίνημα, είναι φυσικό σε αυτή τη φάση της σεζόν, όμως κρατάμε τη νίκη και αυτή μας ικανοποιεί. Αυτό που πρέπει να δούμε σήμερα είναι ότι οι παίκτες που ήρθαν από τον πάγκο άλλαξαν τη ροή του αγώνα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναφορικά με τις επιλογές που έχει στον πάγκο του, ο Ένινγκ σχολίασε: «Φέτος έχουμε περισσότερες επιλογές, ποιοτικές λύσεις και η δυνατότητα για πέντε αλλαγές μας δίνει άλλες προοπτικές. Αυτό που βλέπουμε τώρα είναι πώς συμπεριφέρεται ο κάθε παίκτης και πώς διεκδικεί τη θέση του στην ενδεκάδα».

Κλείνοντας, ο προπονητής του Άρη στάθηκε στην αναμέτρηση με την Κόλος Κοβαλίβκα (Πέμπτη 17/9, 21:00 – «Κλεάνθης Βικελίδης») στο πλαίσιο του β’ προκριματικού γύρου του Europa League, λέγοντας: «Το παιχνίδι της Πέμπτης είναι διαφορετικό και παίζει σπουδαίο ρόλο. Είναι νοκ άουτ και σε αυτά τα ματς η τακτική είναι το πρώτο και το τελευταίο ζητούμενο».

Από την πλευρά του, ο προπονητής της Λαμίας Γιώργος Πετράκης, αφού ευχήθηκε καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλες τις ομάδες και γρήγορη επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα, στάθηκε στην πολύ καλή απόδοση της ομάδας του μέχρι το 70ο λεπτό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Στα 2/3 του παιχνιδιού, τα παιδιά έκαναν σπουδαία προσπάθεια. Ήμασταν πειθαρχημένοι στο πλάνο μας, δημιουργήσαμε προϋποθέσεις, μπορούσαμε να πετύχουμε και δεύτερο γκολ. Δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα από τον αντίπαλο έως εκείνο το λεπτό. Νομίζω πως αφού δεχτήκαμε το γκολ δεν καταφέραμε να αντιδράσουμε όπως έπρεπε. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε έναν ποιοτικό αντίπαλο και κοιτάμε τη συνέχεια», είπε.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης