Ούτε… δευτερόλεπτο για ξεκούραση δεν υπάρχει στον Άρη. Μετά την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας -χάρη στη νίκη 1-0 επί του Ατρόμητου στο Περιστέρι- η αποστολή των «κίτρινων» επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη και από εκεί μετέβη κατευθείαν στο Ρύσιο για προπόνηση και αποθεραπεία, καθώς ακολουθεί το δύσκολο παιχνίδι με την ΑΕΚ, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Super League (Κυριακή 16/2, 19:30, Novasports 1- «Κλεάνθης Βικελίδης»).

Μιλώντας για την αναμέτρηση κόντρα στην Ένωση στην κάμερα των συνδρομητικών καναλιών Novasports, ο Μίχαελ Ένινγκ ανέφερε αρχικά: «Θα ήθελα να ακολουθεί για εμάς ένα εύκολο παιχνίδι και μια νίκη, αλλά δεν θα είναι. Παίζουμε με δύσκολο αντίπαλο. Πιστεύω, όμως, πως το γήπεδό μας θα είναι γεμάτο, οπότε με τον 12ο παίκτη θα ξεπεράσουμε την κούραση και ελπίζω να κερδίσουμε. Αγωνιστικά περιμένω έναν καλό αγώνα. Θα πρέπει να παλέψουμε πολύ για να πάρουμε αποτέλεσμα», για να προσθέσει αναφορικά με τα διαδοχικά παιχνίδια που έχει δώσει η ομάδα του:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είναι πιο εύκολο μετά από το αποτέλεσμα στο Περιστέρι να πάμε στο επόμενο ματς. Δεν έχουμε, όμως, πολλές ανάσες, ενώ έχουμε και παίκτες με μικροπροβλήματα τραυματισμών, ενώ από την άλλη η ΑΕΚ έρχεται ξεκούραστη. Δεν φοβάμαι το ματς, μου αρέσει να παίζουμε με δυνατούς αντιπάλους. Σίγουρα έχουμε ένα μειονέκτημα λόγω κόπωσης, αλλά πρέπει να αντεπεξέλθουμε».

Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο να προχωρήσει σε φρεσκάρισμα της ενδεκάδας του, ο Ένινγκ ξεκαθάρισε: «Θεωρητικά έχουμε την δυνατότητα να το κάνουμε. Έχουμε μικρό ρόστερ, δεν είχαμε και τη δυνατότητα να κάνουμε μεταγραφές, αλλά παλεύουμε με ό,τι διαθέτουμε και είναι σημαντικό που γύρισε και ο Μπράουν (σ.σ. Ιντέγε). Δεν είναι η κατάλληλη ημέρα για να πούμε τα πλάνα μας. Όλοι οι παίκτες θέλουν να παίξουν και με χαροποιεί αυτό. Θα ζυγίσουμε τα δεδομένα στην προπόνηση. Δεν μπορούμε όμως να κάνουμε 8-9 αλλαγές στο ματς της Κυριακής».

Κλείνοντας, ο πρώην τεχνικός της Νυρεμβέργης σχολίασε σχετικά με το παιχνίδι στο Περιστέρι: «Είμαστε μια ομάδα… κατάλληλη για το Κύπελλο. Μπορούμε να πάρουμε το αποτέλεσμα όταν πρέπει. Χθες δεν έπρεπε να κάνουμε λάθη. Αυτό μας έδωσε μια ώθηση να μπούμε θαρραλέα στο ματς και το γρήγορο γκολ μας έδειξε το δρόμο. Είμαι χαρούμενος που είχαμε τη στήριξη του κόσμου. Όταν είδα τους φιλάθλους μας, χάρηκα πολύ. Ήταν φανταστικοί».  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης