Ευδιάθετος εμφανίστηκε ο Μίχαελ Ένινγκ στις δηλώσεις του στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού της NOVA εν όψει της αναμέτρησης του Άρη με την ΑΕΚ, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Super League (Κυριακή 24/11, 19:30, Novasports 1 – ΟΑΚΑ). Ο 54χρονος προπονητής έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον Απόστολο Τσιλιγγίρη, ενώ αστειεύτηκε στο ενδεχόμενο να χάσει και τρίτο τερματοφύλακα!

Ο Γερμανός τεχνικός του Άρη σχολίασε αρχικά την ξαφνική απώλεια του Ντάνιελ Σούντγκρεν, με τον Σουηδό δεξιό μπακ να έχει υποστεί τροφική δηλητηρίαση ανήμερα των γενεθλίων του και να μην υπολογίζεται για τον κυριακάτικο αγώνα: «Υπάρχουν διάφορες επιλογές και θα αποφασίσουμε, είτε να αλλάξουμε απλά έναν παίκτη είτε ακόμη και το σύστημα. Βέβαια είναι δύσκολο τώρα να αλλάξει μια ομάδα το σύστημα της, αλλά καλό θα ήταν να φτάσουμε σε ένα σημείο που να μπορούμε να το κάνουμε», ξεκαθάρισε ο Ένινγκ και προσέθεσε σχετικά με την άλλη αναγκαστική αλλαγή που θα κάνει, αυτή του Τσιλιγγίρη κάτω από τα δοκάρια:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«O Κουέστα δεν είναι διαθέσιμος και αυτός που ετοιμάζουμε για δεύτερο τερματοφύλακα, αν γίνει κάτι, είναι ο… Δεληζήσης που είναι σωματώδης. Ο Τσιλιγγίρης τα πηγαίνει καλά και στηριζόμαστε σε αυτόν. Δεν θέλω να το σκέφτομαι πολύ. Ο Τσιλιγγίρης θα παίξει και αν έρθει η έσχατη των περιπτώσεων, θα ενεργοποιήσουμε την εναλλακτική λύση. Κανένας ποδοσφαιριστής δεν ξεκινάει την καριέρα του ως βασικός. Θα έρθει η στιγμή του για να αγωνιστεί. Ο Κασίγιας έκανε το ντεμπούτο του σε αγώνα Champions League»!

Ερωτηθείς για την κατάσταση στην προσεχή αντίπαλο της ομάδας του, ο Ένινγκ τόνισε: «Κοιτάμε να επικεντρωθούμε στο δικό μας παιχνίδι. Ελπίζω ότι ο Άρης θα παίξει καλά. Θέλουμε να πάρουμε ό,τι μπορούμε και έχουμε μεγάλο κίνητρο γι’ αυτό το ματς. Τα προβλήματα που είχαμε θα μας κάνουν να κατέβουμε πιο δεμένοι και αποφασισμένοι». Κι αναφερόμενος στα προβλήματα, ο πρώην προπονητής της Νυρεμβέργης προσέθεσε: Η διακοπή μας έκανε καλό. Δώσαμε ένα δυνατό φιλικό, γνώρισα καλύτερα τους παίκτες. Σε αυτό το διάστημα αποθεραπεύτηκε ο Βέλεθ και το ευχάριστο είναι ότι είναι 100% έτοιμος. Στενοχωρήθηκα βέβαια με τον Τόνσο γιατί ήταν σε εξαιρετική κατάσταση».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης