Απόλυτα ικανοποιημένος, παρά την ήττα με 1-0 που γνώρισε η ομάδα του σε φιλική αναμέτρηση από τη Σάλκε, εμφανίστηκε ο Μίχαελ Ένινγκ. Ο Γερμανός τεχνικός δήλωσε χαρούμενος από την εικόνα των παικτών του Άρη – που είχε και απουσίες – τονίζοντας, χαρακτηριστικά, πως η ομάδα του αυτή τη στιγμή είναι… on fire!

«Πρώτα απ’ όλα είμαι χαρούμενος που παίξαμε σε ένα πολύ καλό αγωνιστικό χώρο, σε ένα γήπεδο με πολύ καλές παροχές. Το αποτέλεσμα δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Και οι δύο ομάδες ήμασταν 90 λεπτά προσηλωμένοι. Χάσαμε, αλλά είχαμε ευκαιρίες να σκοράρουμε. Κρατάω πως η ομάδα μου πήγε πολύ καλά και όλοι οι παίκτες μου έδειξαν πως ήθελαν να παίξουν» είπε στην αρχική τοποθέτησή του ο Ένινγκ και προσέθεσε: «Θέλω οι παίκτες μου να είναι διαθέσιμοι να παίξουν σε πολλές θέσεις, πέρα από την φυσική τους, και να κάνει η ομάδα αυτά που ζητάω. Να έχουμε την οργάνωση που πρέπει μέσα στο γήπεδο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ερωτηθείς για το τι του είπε ο ομόλογός του στη Σάλκε, Νταβίντ Βάγκνερ, o 54χρονος Ένινγκ σχολίασε χαρακτηριστικά: «Τον ξέρω τον Βάγκνερ, είναι φίλος μου. Συζητήσαμε αρκετά. Μας ευχήθηκε καλή επιτυχία στο Europa League, είδε την ομάδα μας και μου είπε μερικά πράγματα. Για τη δεδομένη στιγμή της προετοιμασίας, το ταξίδι που κάναμε, είμαι πολύ ευχαριστημένος από την εικόνα. Η ομάδα μου είναι… on fire!».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης